Po dlouhých debatách co se tu vedli ohledně rozpěry a po vyslechnutí všech pro a proti jsem si ji nakonec objednal. Dnes jsem ji tam namontoval a po zkušebním víkendu ježdění se uvidí jestli aspon trochu pocítím změny při jízdě. [URL=http://www.pixilive.com/uploads/20 ... .jpg[/img]
[/url]
trochu OT, ale nedá mi to.. Co to všechny ty IS vypouštěj za žlutou látku? Většinou sání + víko... Ještě jsem snad neviděl M42 bez týhle žlutácký upravy
Koby píše:trochu OT, ale nedá mi to.. Co to všechny ty IS vypouštěj za žlutou látku? Většinou sání + víko... Ještě jsem snad neviděl M42 bez týhle žlutácký upravy
to nevypouští motor, to je nějaká konzervace či co...
... a tahle rozpěra mi přijde taky trošku nelogická, a navíc počkej až se budeš chtít dostat k ventilátoru.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
nečekám že se mí tím přičtou kilovaty či co, spíš se bojím že když mám sportovní a dost tvrdej podvozek aby se to na těch našich silnicích nějak moc nepokurvilo vím že když je lámaná tak se síla co směřuje do motoro trochu zmentší a bude to mín ale rozhodně i kdyby tam byla rovná tak nesežere vše, a na ten ventilátor se v budoucnu nechystám a kdyby tak je 3 dílná takže stačí vyšroubavat trubku. Jo to žlutý se mi taky nelíbí WAPkou jsem to už trochu sundal časem to vydrbu ocelákem(jemným) udělal jsem to tak i na M40.
Ja ji tez schanim na E46. Mam uz ji pres mesic slibenou z jednoho Shopu, ze ji vemou nafoti mi to a pak poslou,ale furt nic...
Ta tvoje se me liby uz jen z toho duvodu,ze vypada masivne. Hledal sem to ruzne na netu,ale z fotek (malinkatych) neni poznat jak to vypada protoze bych nechtel nejakou slabonkou luzu co se u tlumicu opira o 0,5cm krouzek "plisku"
Kde si to koupil? Na kolik te vysla ? pripadne kdo je vyrobcem te rozpery?
Koby píše:bergos: díky, já si řikal že to je náká oxydace nebo tak něco...
je to ochranna vrstva co meli v bmw umejt nez auto prodali .. sposuta aut to ma a ne jenom IS ... vypada to paj pekne unusne ... ja jsem to tam treba na 318ti nemel
jinak co se tyce rozpery .. poi debatach jsi ¨ji tam dal ale vubec te nezajimalo, ze zrovna kulata a v is je k nicemu ... diky takovymu prohybu bude pruzit takze efekt je 0 .. jen to dobre vypada .... myslim ze jsem nekde videl na is nejakou profilovanou, tomu bych veril spis
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Koby píše:bergos: díky, já si řikal že to je náká oxydace nebo tak něco...
je to ochranna vrstva co meli v bmw umejt nez auto prodali .. sposuta aut to ma a ne jenom IS ... vypada to paj pekne unusne ... ja jsem to tam treba na 318ti nemel
jinak co se tyce rozpery .. poi debatach jsi ¨ji tam dal ale vubec te nezajimalo, ze zrovna kulata a v is je k nicemu ... diky takovymu prohybu bude pruzit takze efekt je 0 .. jen to dobre vypada .... myslim ze jsem nekde videl na is nejakou profilovanou, tomu bych veril spis
Já jsem ji tady dlouho hledal a žádnou profilovanou jsem nenašel. Vyšla mě na 1500,- i s dopravou a mám ji z http://www.ultimateracing.cz. Zatim jsem s tim najel 100km a auto je klidnější na nerovnostech, a nějakej efekt to určitě má.
sejcek píše:Já jsem ji tady dlouho viděl a žádnou profilovanou jsem nenašel. Vyšla mě na 1500,- i s dopravou a mám ji z http://www.ultimateracing.cz. Zatim jsem s tim najel 100km a auto je klidnější na nerovnostech, a nějakej efekt to určitě má.
koukám, že tam maj celkem jasno v těch motorech...
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
Toydolls píše:Ja ji tez schanim na E46. Mam uz ji pres mesic slibenou z jednoho Shopu, ze ji vemou nafoti mi to a pak poslou,ale furt nic...
Ta tvoje se me liby uz jen z toho duvodu,ze vypada masivne. Hledal sem to ruzne na netu,ale z fotek (malinkatych) neni poznat jak to vypada protoze bych nechtel nejakou slabonkou luzu co se u tlumicu opira o 0,5cm krouzek "plisku"
Kde si to koupil? Na kolik te vysla ? pripadne kdo je vyrobcem te rozpery?
Diky
kup si origo bmw na m3. pasuje do vsech e46. jen ne na 330d kvuli krytu motoru.