Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
mazání servis intervalu E46 OBD2
Pokud nemas diag zasuvku pak se to dela pres budiky - navod napr. na mjautotrotl píše:čau kluci, potřebuju poradit, mám 330d E46 a potřebuju smáznout olej interval, ale už mám OBD 2 a přes levej kolík u budíků mi to nejde, návod jsem se dočetl ve VIVID WORKSHOPU. nevíte někdo co s tím? zatím díky
Pokud ji mas de to krasne pres PINy je to tu fsude popsane
==
Pokud ti nepude ani jedno (muzes neco delat blbe), stav se na 5min v BMW a za 200Kc ti to maznou
přesně ten postup mám, ale po pěti vteřinách se mi vubec nezobrazí oil ani insp servis, jen nějakej test. píší tam "Aby bylo možné resetovat kontrolku servisu podle časového plánu nebo kontrolku servisu podle ujetých kilometrů, je nutné nejdříve aktivovat funkci 'reset distance service/resetování servisu podle ujetých kilometrů'." Ale jak se provádí aktivace to netuším. Díky za případné rady.
Aktivace se provádí BMW diagnostikou. Pochybuju, ale, že to máš zakázaný. Zkus tohle: Po zapnuti klicku do prvni polohy se stiskne levy knoflik na palubni desce a drzi se (musi to byt rychle za sebou). Zacne blikat reset. Tlacitko se opet stiskne a drzi, dokud se inspekce nesmaze a nenaskoci novy interval. kratkym stisknutim se da prejit na rocni inspekci,ktera se da vymazat stejnym zpusobem.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Tohle je z mjauto.cz me se to povedlo!!!
Resetování kontrolky, jestliže stanoveného časového minima bylo dosaženo.
Stiskněte a přidržte tlačítko po dobu alespoň pěti sekund, indikace 'reset' se na pět sekund rozbliká. Jestliže chcete kontrolku resetovat, uvolněte, znovu stiskněte a opět uvolněte tlačítko (dokud indikace 'reset' ještě bliká). Nový časový plán servisu se na pět sekund rozbliká, pokud resetování bylo úspěšné.
Jestliže nechcete resetovat kontrolku servisu podle časového plánu, dosavadní hodnota se zachová, když uvolníte tlačítko a počkáte, dokud displej nepřestane blikat - původní časový plán servisu se pak na pět sekund zobrazí.
Resetování kontrolky, jestliže stanoveného časového minima bylo dosaženo.
Stiskněte a přidržte tlačítko po dobu alespoň pěti sekund, indikace 'reset' se na pět sekund rozbliká. Jestliže chcete kontrolku resetovat, uvolněte, znovu stiskněte a opět uvolněte tlačítko (dokud indikace 'reset' ještě bliká). Nový časový plán servisu se na pět sekund rozbliká, pokud resetování bylo úspěšné.
Jestliže nechcete resetovat kontrolku servisu podle časového plánu, dosavadní hodnota se zachová, když uvolníte tlačítko a počkáte, dokud displej nepřestane blikat - původní časový plán servisu se pak na pět sekund zobrazí.