Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
facelift prahy e36
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
tos koupil i blatniky nebo budes upravovat stavajici ..men píše:ahoj
pomalu skládám své bmw r.v.94 a rozhod sem se že z toho udelám facelift už mám koupenou face masku+bocní blinkry,ale zajmaj mě ješte prahy z face na neface.
A tak se ptám jestli to jde,nebo jestli to nekdo delal, popřípadě jak je to nárocné.(jinak je to coupe)vsem dík.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
ne e upravil jsem stávající krom blinkru jsou stejné,takže mi přislo zbytečné shánet face blatnikypatras píše:tos koupil i blatniky nebo budes upravovat stavajici ..men píše:ahoj
pomalu skládám své bmw r.v.94 a rozhod sem se že z toho udelám facelift už mám koupenou face masku+bocní blinkry,ale zajmaj mě ješte prahy z face na neface.
A tak se ptám jestli to jde,nebo jestli to nekdo delal, popřípadě jak je to nárocné.(jinak je to coupe)vsem dík.

-
- Kontaktovat uživatele:
Rozdíl je v tom že ty face prahy jsou hezcí.Pokud se dozvim jak moc náročná je výměna ,tak bych se ti případně ozval a dohodli se,ale zatím bohužel netušim jak složitá bude výměna. Zatim dík za nabídku.Marek-is píše:jakej tam je jako rozdil v tech plechovejch prazich? Jinac se nemuze vyplatit to urcite menit...prace,prace....Muzu ti sehnat nove origo BMW z DE..604260167.
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
fakt netusim v cem je rozdil ... origo plechovy jsou s krablakem po i pred facelift ... a plastovy jsou snad taky stejny .. verze obyc a Mkomen píše:Rozdíl je v tom že ty face prahy jsou hezcí.Pokud se dozvim jak moc náročná je výměna ,tak bych se ti případně ozval a dohodli se,ale zatím bohužel netušim jak složitá bude výměna. Zatim dík za nabídku.Marek-is píše:jakej tam je jako rozdil v tech plechovejch prazich? Jinac se nemuze vyplatit to urcite menit...prace,prace....Muzu ti sehnat nove origo BMW z DE..604260167.
-
- Kontaktovat uživatele:
No netušim ,ale asi to bude jak píšeš obyč prahy a pak z mka.patras píše:fakt netusim v cem je rozdil ... origo plechovy jsou s krablakem po i pred facelift ... a plastovy jsou snad taky stejny .. verze obyc a Mkomen píše:Rozdíl je v tom že ty face prahy jsou hezcí.Pokud se dozvim jak moc náročná je výměna ,tak bych se ti případně ozval a dohodli se,ale zatím bohužel netušim jak složitá bude výměna. Zatim dík za nabídku.Marek-is píše:jakej tam je jako rozdil v tech plechovejch prazich? Jinac se nemuze vyplatit to urcite menit...prace,prace....Muzu ti sehnat nove origo BMW z DE..604260167.
Pro upřesnění dvě fotky jde mi o ty prahy co jsou na modrym kupínu.

doufám že nebude majteli vadit vypůjčení fota

tak doufám že sem objasnil aspon trochu o co mi jde

-
- Klubové ID: 881
kdyz jsou z E36 a das je na E36 tak nemas problem, pokud je chces davat na jinou karu tak budes bastlitmen píše:jj to vim,takže neni rozdíl face neface ale obyč prahy a ///M už sem vyveden z omylu320i píše:jenze to modry kupíno je ///M
tam ten rozdil jeted jeste jak moc je složité ty prahy z M pověsit na normal e36??

-
- Kontaktovat uživatele:
ne e pude to na e36DOEMIXXX píše:kdyz jsou z E36 a das je na E36 tak nemas problem, pokud je chces davat na jinou karu tak budes bastlitmen píše:jj to vim,takže neni rozdíl face neface ale obyč prahy a ///M už sem vyveden z omylu320i píše:jenze to modry kupíno je ///M
tam ten rozdil jeted jeste jak moc je složité ty prahy z M pověsit na normal e36??

-
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
ted te jeste o neco vic zmatu a vyvedu z omylu, ten jakpisete obyc plastovy prah se vyrabel i pro M verzi ale jen v salonu do roku 94-95men píše:jj to vim,takže neni rozdíl face neface ale obyč prahy a ///M už sem vyveden z omylu320i píše:jenze to modry kupíno je ///M

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
nedelej v tom bordelsumachr píše:ted te jeste o neco vic zmatu a vyvedu z omylu, ten jakpisete obyc plastovy prah se vyrabel i pro M verzi ale jen v salonu do roku 94-95men píše:jj to vim,takže neni rozdíl face neface ale obyč prahy a ///M už sem vyveden z omylu320i píše:jenze to modry kupíno je ///M
![]()
takze je vlastne take mkovy
![]()

neni zadnej problem tam ty prahy dat ...