jinak jak jsem měl stejnej problém, tak ho snad teď vyřešim, páč sem měl ucpaný sprchování vačky...A vačka byla totál v pr.... Vahadla taky. Teď jen čekám na nový(teda jetý, ale pěkný-nebudu vyhazovat 9 litrů). Myslim, že pak by neměl bejt problém...
Zdravím je to sice už delší doba co jsi psal o tom problému s otáčkama
já mám ten semej.Tak se chci zeptat jestli to už máš vyřešený popř jak
mám 316i 92 všechno po víměně a furt to dělá už si nevím rady dík za odpověd. dodo
Je to asi nějaká epidemie...Mě se naštěstí na mé vymazlené e30 nic takového nestalo,ale mým kámošům(třem) se stalo ůplně totéž jelikož se v bmw a přesněji v m40 torchu hrabu a orijentuju tak přišli za mnou...Bohužel žádnou radu nemám-jelikož sem byl v koncích...vyměnil jsem na těch jejich autech vše co šlo a stejně nic...Takže kdyby někdo odhalil v čem je problem...Hoďte to sem...Myslim že je nebaví mít omezovač v 5000ot/min a já sem strašně zvjedavej CO TO ZPUSOBUJE!? !
ja si myslim ze u me bude problem se svickama nebo kablama nebo v rozdelovaci...
a co jsem taky zjistil, ze nekdy se to neprojevuje vubec..po delsi jizde ve vyssich otackach a po zahrati motoru na perfektni provozni teplotu to skoro vubec nedela..myslim ze to bude svickama..ale jinak mi to vubec nevadi, ale planuju za chvili vymenu oleje, filtru a vymenim ty svicky..ma to 147 a v servisce je napsana posledni vymena svicek pri 89000 a mel to furt jen jeden majitel takze asi mezi tim nikdo nic nemenil...takze uz celkem dlouha doba ...
a me na to nejak nezbyva cas...furt se neco dela a deje...a s drevem a pytlema cementu nepotrebuju litat s otackama do cerveneho pole ..
napisu po vymenach jestli se neco zmenilo
Cuká mi hlavně při rozjezdu a i na 2-ku E36 rok 95 1,8i a sakra hodně(poskakuju jak trotl na koni) svíčky a zapalovací kabely jsem vyměnil(originál) a stále nic! Diagnostika mi řekla že všechno je v pohodě!Takže jsem taky v koncích! Je to dost nepříjemné protože pak člověk vypadá že neumí řídít. Ví někdo co by to mohlo být dál??? Díky za odpověd
jo tak hosi co vy popisujete za problem, tak to ja az tak nemam...ze bych poskakoval jak na koni to uz vubec ne... prave ze ted jsem tak popojizdel v patek po ostrave a okoli.a sem tam se s nekym postenkroval..rudna a pod. 180..a po cca 150 Km co jsem v ten den najezdil to auto nedelalo nic...coz jsem byl prekvapen...a dokonce jsem to nechal zarvat az do skoro 7000tis. a po prerazeni furt nic...krasne plynule tahne a nic to nedela... rikam seru to..ted dostane na jaro nove naplne, svicky a bude makat dal... a az doslouzi tak pujde na vahu do polanky..
tak je to v cajku... když se podíváte na forum e30, tak to všichni řešej a jeden uživatel všem lidem, co maj nepravidelnej chod na motoru m40 poradí ať sundaj b¨ventildekl a podívaj se na vačku a vahadla...já jsem je vyměnil a je to pecka...bouchá mi to o omezovač(normální elektronickej ) viz příspěvek http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=25025