Kdyz pustim volant tak me auto táhne dosti do prava...zajimalo by me na kolik me asi vyjde nejak tu geometrii poopravit a nebo to pry muze byt nevyvazeny kolo-co myslite?Kazdopadne je to dosti neprijemne
napred zkontrolovat kola nejlepe kdyz ty kola prohodis pak geometrie stoji cca 500kč ale co jiny kraj jina cena , ale nejlepsi se neptat a zkusit cinit takze zajdi do pneuservisu tam ti jak zkontroluji kolo a i seridi geometrii
Ona je geometrie a geometrie. BMW má dané hodnoty seřízení při určitém zatížení sedadel a zavazadlového prostoru a mimo autorizovaný servis to málokde ví.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
askul11 píše:Ono jde oto jestli to všichni tak dělaj!když sem dělal v Německu tak tam maj u BMW takový spešl panáky který se naplní vodou a posadí je do auta.
To je otázka druhá, když natrefíš vola ani ta nejlepší mašina není nic platná.
Petr píše:Na většině moderních mašin mají hodnoty kolik kam naložit na většinu aut včetně BMW.
Ale do těchhle poznámek už málokdo kouká.
dargon píše:treba v nekterych servisech maj lidi kteri odpovidaj vaze a vzdycky si sednou do masiny )))))))))))
Si děláš prdel? Taková geometrie trvá třeba půl hodiny. To bych tam toho statistu na půl hoďky za 500 taky dělal.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
nechal jsem si delat geo v Toyote stala osm set a auto nikam netahne. jen jestli dobre udelali zadni odklon...to se uvidi po nejakych kilometrech.
kazdopadne masiny maj vsechny typy i motorizace, koukal jsem na ten monitor u znameho. maji bluetoothovy senzory.
vsechno maji super az na potrebne hodnoty, ktere je treba nastavit.
me pako u vulkana presvedcoval, ze mam bourane auto a ze to nejde nastavit. pritom auto bylo pul roku stare a projelo jednou dirou..... v bmw to nechteli vzit na zaruku, tak jsem blbnul po tech neautorizovanych servisech az jsem nakonec skoncil u bmw kdde to udelali tip top
srle píše:vsechno maji super az na potrebne hodnoty, ktere je treba nastavit.
me pako u vulkana presvedcoval, ze mam bourane auto a ze to nejde nastavit. pritom auto bylo pul roku stare a projelo jednou dirou..... v bmw to nechteli vzit na zaruku, tak jsem blbnul po tech neautorizovanych servisech az jsem nakonec skoncil u bmw kdde to udelali tip top
no dost. vzali mi 3 klacky, ale pak na fakture jsem si uvedomil ze geomettrie stala "jen" 800. zbytek byl olej, ktery mi tam dolili prestoze ho bylo dost, voda do ostrikovacu, ktere taky bylo dost, a jeste nejake pikacoviny.
ale kdyz je na to upozornis predem tak ti nic z toho neudelaj a budes o mit do litru.