sefca píše:jako kdybych je mel fud spinave malo svitej
no důvodů může bejt víc... např. jestli si používal 100W žárovky, tak ti postupně "oslepnou" paraboly... Nebo ti do toho může zatíkat a vlhkost taky udělá svoje. Zkusil bych to rozdělat, pěkne všechno vyčistit a nakonec bych zašel k očnímu
na parabolach se taky udela takovej zazloutlej povlak a zmatnej .. navic ted jsem videl E36 s uplne novyma sklama na svetlech a to byl takovej rozdil !!! .. ja snad koupim novy svetla dam do nich xenon od dc a bude klid
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Podle zákonů Evropské Unie, není zapotřeba u vozidel s dodatečně montovanými Xenony před rokem výroby 1996
aby bylo vybaveno s dynamickou regulaci sklonu světlometů a odstřikovači, tak jak je to povinnost u všech nových
vozidel vybavené Xenony! Stačí pouze manualní nastavení z kokpitu a odstřikovače jsou doporučené......
pokud je vic tak osrikovace ale o steracu nic nevim :/ tak mi vysvetli jak to delaj ostatni co maj xenony ?
dargon píše:Podle zákonů Evropské Unie, není zapotřeba u vozidel s dodatečně montovanými Xenony před rokem výroby 1996 aby bylo vybaveno s dynamickou regulaci sklonu světlometů a odstřikovači, tak jak je to povinnost u všech nových vozidel vybavené Xenony! Stačí pouze manualní nastavení z kokpitu a odstřikovače jsou doporučené......
pokud je vic tak osrikovace ale o steracu nic nevim :/ tak mi vysvetli jak to delaj ostatni co maj xenony ?
O tom předělovém roku 1996 jsem nevěděl, to se omlouvám.. Já si chtěl dát xenony na A6 Avant, rok 2001, a bylo mi to nedoporučeno Holt novější auto a přiblblá EU
je to vetsinou opravdu spatnými parabolami, mel jsem to na obou mých autech. nejlepsí resení je vymenit je za nové a zabudovat xenony... a je po p...ci