Neví někdo kde je takovýá brzda v okolí olomouce potřeboval bych zjistit výkon svýho autička nezdá se mi že by jelo naplno. Take kolik to asi tak stoji dik za odpovědi
Frencis.drake píše:Neví někdo kde je takovýá brzda v okolí olomouce potřeboval bych zjistit výkon svýho autička nezdá se mi že by jelo naplno. Take kolik to asi tak stoji dik za odpovědi
Addict píše:V Olomouci nevim,ale v Zabrehu na Morave v Arealu Passu maji.Od Olomouce nejakych 50km,coz se da.
to je kousek to se da a nevíš na kolik to tam přijde to změřit nebo envíš přesněji tu firmu že bych si to našel an entu , v pasu je víc firem, od jedné sem tam parkrat vezl sklo do nějaké opravny tak nevím jestli tam nebo nějaká jiná firma dík moc.
Addict píše:V Olomouci nevim,ale v Zabrehu na Morave v Arealu Passu maji.Od Olomouce nejakych 50km,coz se da.
to je kousek to se da a nevíš na kolik to tam přijde to změřit nebo envíš přesněji tu firmu že bych si to našel an entu , v pasu je víc firem, od jedné sem tam parkrat vezl sklo do nějaké opravny tak nevím jestli tam nebo nějaká jiná firma dík moc.
To je hned kousíček od silnice, co vede z Mohelnice na Šumperk, jen sjedeš z hlavní směrem na centrum a je to po levé straně, vepředu je taková žlutočervená budova. Teda jestli je to to, co myslím já
To je hned kousíček od silnice, co vede z Mohelnice na Šumperk, jen sjedeš z hlavní směrem na centrum a je to po levé straně, vepředu je taková žlutočervená budova. Teda jestli je to to, co myslím já
Frencis.drake píše:[quote="Addict"]V Olomouci nevim,ale v Zabrehu na Morave v Arealu Passu maji.Od Olomouce nejakych 50km,coz se da.
no já vim kde je pass ale ten areal je dost velký [/quote]
Se zeptej toho kocoura, co je tam za pultem na STK hned v té první budově Je tam do 15.00 každej den