Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
prolínání vody kolem skla
dík, žes nás o tom informovalJaraX píše:tak si tak dneska valím s Playerem z jihlavy a všiml jsem si že mám mokrej tapec na pravým sloupku zhruba do čtvrtky, tak přemýšlím kudma se tam dostala voda, jelo se v děstu celou cestu,
je to kolem skla?
jeslti jo tak to přistí týden nechám hned vyměnit.

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
dopi*če se ptám jeslti to tak jelupik píše:dík, žes nás o tom informovalJaraX píše:tak si tak dneska valím s Playerem z jihlavy a všiml jsem si že mám mokrej tapec na pravým sloupku zhruba do čtvrtky, tak přemýšlím kudma se tam dostala voda, jelo se v děstu celou cestu,
je to kolem skla?
jeslti jo tak to přistí týden nechám hned vyměnit.![]()
já tě zase informuju o tom, že až doleju pifko, tak se pujdu vychcat

je, v dodávce sem měl stejnej problemJaraX píše:dopi*če se ptám jeslti to tak jelupik píše:dík, žes nás o tom informovalJaraX píše:tak si tak dneska valím s Playerem z jihlavy a všiml jsem si že mám mokrej tapec na pravým sloupku zhruba do čtvrtky, tak přemýšlím kudma se tam dostala voda, jelo se v děstu celou cestu,
je to kolem skla?

lupik píše:dík, žes nás o tom informovalJaraX píše:tak si tak dneska valím s Playerem z jihlavy a všiml jsem si že mám mokrej tapec na pravým sloupku zhruba do čtvrtky, tak přemýšlím kudma se tam dostala voda, jelo se v děstu celou cestu,
je to kolem skla?

Jinak JAro , jak ti muze rezonovat sklo ? to by asi nedelalo pri milimetrove skvirce...... kterou tit am tece voda........ a asi by jsi slysel i vzduch , ne ?
-
- Kontaktovat uživatele:
tak nevím, dělá to jaksi bordel.GeorgosAc píše:lupik píše:dík, žes nás o tom informovalJaraX píše:tak si tak dneska valím s Playerem z jihlavy a všiml jsem si že mám mokrej tapec na pravým sloupku zhruba do čtvrtky, tak přemýšlím kudma se tam dostala voda, jelo se v děstu celou cestu,
je to kolem skla?
![]()
Jinak JAro , jak ti muze rezonovat sklo ? to by asi nedelalo pri milimetrove skvirce...... kterou tit am tece voda........ a asi by jsi slysel i vzduch , ne ?
- Tuning
- Klubové ID: 1585
když jsme u té rychlosti, včera jsem jel do Brna a před Ivanovicema na Hané je taková pěkná rovina a tak jsem si to šupajdil 210 km/h a ouvej v Ivanovicích na začátku stáli přátelé "the police"..., když jsem vjel do obce 170 km/h, tak se za mnou vydali....na,ja....těžké vysvětlování, že se zasekl plyn
... nakonec jsme se zasmáli za 500,-Kč-bez bodů a já jel dál...

-
- Kontaktovat uživatele:
ti nevěřili že se zasekl plyn? se malo dívaj na kobru.Tuning píše:když jsme u té rychlosti, včera jsem jel do Brna a před Ivanovicema na Hané je taková pěkná rovina a tak jsem si to šupajdil 210 km/h a ouvej v Ivanovicích na začátku stáli přátelé "the police"..., když jsem vjel do obce 170 km/h, tak se za mnou vydali....na,ja....těžké vysvětlování, že se zasekl plyn... nakonec jsme se zasmáli za 500,-Kč-bez bodů a já jel dál...
-
- Klubové ID: 181
...a taky je mozny ze to je pod gumou prohnily jako cely autoJaraX píše:tak si tak dneska valím s Playerem z jihlavy a všiml jsem si že mám mokrej tapec na pravým sloupku zhruba do čtvrtky, tak přemýšlím kudma se tam dostala voda, jelo se v děstu celou cestu,
je to kolem skla?
jeslti jo tak to přistí týden nechám hned vyměnit.