Nazdarek panove...chtel jsem se vas optat na nazor, kdyz si chci nechat vytahnout blatniky na bmw, e46...mate s tim nekdo nejake zkusenosti?
Chci tam misto soucasnych 17´tek, dat 18´ale bez vytazeni mi to nepujde, pac do trosku skrta...
Mam strach, ze mi poskodi lak a budu to muset nachat striknout...
Co mi poradite, jestli teda neco jde?
Diky vsem
Já mám teda za to, že tohle tak jako tak lak poškodí... Vznikne tam pnutí a ten lak to nevydrží a prostě popraska... Rika se ze to vydrzi bud jen mladej lak, nebo kdyz mas stesti nebo kdyz to vytahnes hodne hodne malo(coz uz ale skoro ani nema smysl)...
vytahovackou to jde .. lak se nejprve musi nahrat horkovzduskou pak vetsinou nepopraska .. musis hodne pomalu .... pridavat fakt po kouskach .. mam tahle zavalcovany lemy a lak nepraskl
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:vytahovackou to jde .. lak se nejprve musi nahrat horkovzduskou pak vetsinou nepopraska .. musis hodne pomalu .... pridavat fakt po kouskach .. mam tahle zavalcovany lemy a lak nepraskl
Jo lemy to jsem taky slysel ze se sem tam zadari, ale vytahovat vic to uz jsem nikde neslysel ze by to ten lak prezil...
patras píše:vytahovackou to jde .. lak se nejprve musi nahrat horkovzduskou pak vetsinou nepopraska .. musis hodne pomalu .... pridavat fakt po kouskach .. mam tahle zavalcovany lemy a lak nepraskl
Muzu ti to zavalcovat za 4kila za lem...delam to uz pres 5let...a co se tyce popraskani laku tak se to da udelat aby to nepopraskalo v te nhrane...ale pouze pokud auto nebilo kitovane..strikane a atd...info:604260167