čágo...poslední dobou když si vezu prdel v báwu tak trošku cejtim benzínek,když mam stažený okno!!nejsem feťák a tak mě to nebaví čmuchat a bojím se že to věstí nějakou větší závadu!!!kdyby někdo věděl čím by to mohlo být,před tím než to začnu zjišťovat sám tak ať mi sem dá vědět!!!
předem dík
ja mel na e30 prekousanou gumovou hadicku co vede do vstriků a cakalo mi to na horkej motor zjisti jestli to jde zepredu nebo odkama vubec... muze to byt milion pripadu a milion veci....
z toho si nic nedělej já ho cejtim taky, ale jen do doby než se auto ohřeje, pak už ne. Už se to tu řešilo. možnosti jsou dvě: Psalo se tu, že buď aktivní uhlí už není aktivní nebo některá z hadic je prasklá popř některá sponka ve spoji může být povolená, stačí dotáhnout a bude to cajk. Jen přijít na to správný místo
Ajwori píše:z toho si nic nedělej já ho cejtim taky, ale jen do doby než se auto ohřeje, pak už ne. Už se to tu řešilo. možnosti jsou dvě: Psalo se tu, že buď aktivní uhlí už není aktivní nebo některá z hadic je prasklá popř některá sponka ve spoji může být povolená, stačí dotáhnout a bude to cajk. Jen přijít na to správný místo
díky vám oběma...já to cejtim taky jen určitou dobu...doufám že tam něco najdu!!!