Dneska mi byl namontovan alarm.(do E36 coupe) Vsechno funguje, cidla, houkacka . Ale nejde to zamknou pres DO, musise klasicky pres zamek. Snahu to ma, ale jako by to nemelo silu odemknou nebo zamknout.
spatne to zapojil podle me proste spatne zapojil pokud vim tam alarmem se jen pripina ovladaci drat centralu bud k zemi nebo k plus napajeni . je to jen ridici drat nenapojuje se naprimo na motorky. podle me to zapojil naprimo na motorky a proste to neutahne .
dargon píše:spatne to zapojil podle me proste spatne zapojil pokud vim tam alarmem se jen pripina ovladaci drat centralu bud k zemi nebo k plus napajeni . je to jen ridici drat nenapojuje se naprimo na motorky. podle me to zapojil naprimo na motorky a proste to neutahne .
dobra idea. Zeptam se ho.dik vim ze u Golfa to daval na kostru a ze rikal ze tady to je na +.
dargon píše:spatne to zapojil podle me proste spatne zapojil pokud vim tam alarmem se jen pripina ovladaci drat centralu bud k zemi nebo k plus napajeni . je to jen ridici drat nenapojuje se naprimo na motorky. podle me to zapojil naprimo na motorky a proste to neutahne .
Přesně tak. Z alarmu jde jen impuls a pokud je to zapojeno na motorky přímo, tak to neutáhne. To by musel mít alarm " silový " výstup, což většina alarmu v základu nemá.
Čili elektrikáře nakopat do pr*** a zapojit to správně
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
dargon píše:to jsou jen napady co by to mohlo delat pac jak to ten elektrikar nabaslil vi jen on sam pokud vubec vi co delal
tiez si myslim, ze o elekrtike vie akurat len to, ze obcas kope...
skus si precitat prispevok v odkaze a urob to radsej sam, lebo ti ten "elektri KÁR" zapali auto.
dargon píše:to jsou jen napady co by to mohlo delat pac jak to ten elektrikar nabaslil vi jen on sam pokud vubec vi co delal
tiez si myslim, ze o elekrtike vie akurat len to, ze obcas kope...
skus si precitat prispevok v odkaze a urob to radsej sam, lebo ti ten "elektri KÁR" zapali auto.
ne ne alarmy montuje a elektrice rozumi. De o to ze mi asi poslali vseobecny schema zapojení ( i pres to že typ vozu rok..vse sem vyplnoval v objednavce) Takže sem tam psal at mi poslou schema zapojení pro můj vůz.