Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Petr Rajska

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
sumak
Klubové ID: 967

#1 Příspěvek od sumak »

ve starsich odkazech jse narazil na to jmeno a ctel jsem se optat jestli to jeste dela,nebo jen ze znamosti popripade kontakt na nej. Dik
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od DC Výkonná rada »

můžu jedině doporučit, jezdím většinou k Petrovi a spokojenost

602 803 520
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
sumak
Klubové ID: 967

#3 Příspěvek od sumak »

dik.
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od milo »

taky tak, spokojenost :)
Koby
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Koby »

J8 sem za nim byl nedávno na něco se ho zeptat a příde mi prostě hustej :D Na mý závady co bych do budoucna chtěl udělat atak vždy odpovídal: No, hele to má dělat, tim se nezvrušuj, to bych eště neměnil atak :)

Zapusobil na mě zvláštně :) Jsem zvyklý, že do kterýho servisu vlezu tak vám naučtujou věci i který ste nechtěli udělat a Petr je přesně opak :) Asi je to tak dobře, je to na jednu stranu férový, ale u nás prostě nezvyklý :-) Každej chce vydělat. on mi tak nepříde, ale nevim no. uvidíme z jara :)
plysakmartin
Klubové ID: 1651

#6 Příspěvek od plysakmartin »

Koby píše:J8 sem za nim byl nedávno na něco se ho zeptat a příde mi prostě hustej :D Na mý závady co bych do budoucna chtěl udělat atak vždy odpovídal: No, hele to má dělat, tim se nezvrušuj, to bych eště neměnil atak :)

Zapusobil na mě zvláštně :) Jsem zvyklý, že do kterýho servisu vlezu tak vám naučtujou věci i který ste nechtěli udělat a Petr je přesně opak :) Asi je to tak dobře, je to na jednu stranu férový, ale u nás prostě nezvyklý :-) Každej chce vydělat. on mi tak nepříde, ale nevim no. uvidíme z jara :)
Tak to je frajer, takovýho servisáka bych potřeboval taky
mufman

#7 Příspěvek od mufman »

plysakmartin píše:
Koby píše:J8 sem za nim byl nedávno na něco se ho zeptat a příde mi prostě hustej :D Na mý závady co bych do budoucna chtěl udělat atak vždy odpovídal: No, hele to má dělat, tim se nezvrušuj, to bych eště neměnil atak :)

Tak to je frajer, takovýho servisáka bych potřeboval taky
Já takovýho taky mám :D Jsou tam sice i tak maly mezery, ale rozhodne nejlepsi v mym okoli :cool2:
Odpovědět