Nechám si stříkat na E36 prahy a spodky narazníku, a nevím jestli mám nechat nastříkat i lišty na narazniku a na boku auta? Chtěl bych aby to vypadalo fakt pěkně ale nemužu se rozhodnout. Díkes
Tak lišty nechám origo, ted mě ještě napadlo že bych chtěl zrušit ty záslepky na hever a u dělal to načisto. Co vy na to? A případně stačilo by to jen zakytovat? (Duvod: jednu diru nemužu používat je to okolo vyrezli a tyč se mi kousek hnula )
sejcek píše:Tak lišty nechám origo, ted mě ještě napadlo že bych chtěl zrušit ty záslepky na hever a u dělal to načisto. Co vy na to? A případně stačilo by to jen zakytovat? (Duvod: jednu diru nemužu používat je to okolo vyrezli a tyč se mi kousek hnula )
jakej vozis v aute hever.. jestli luzkovej tak muzes zadelat, jestli ten trubkovej, tak bych nechtel menit kolo, kdyz pichnes.. pak leda ten sprej
Ajwori píše:lišty nech bez laku, vem je jednou za měsíc obnovovačem na plasty a bude to cajk, někdy budeš potřebovat sundat nárazník a akorát si to odřeš
čim přesně to děláš? Sem si ucák na předním blatníku na tu lištu vosk a ono to celý nějak zbělalo,vodou to dolu nejde,sem to nastříkal nějakym zmetkem na vokna,ale stejně to moc nepomohlo..a celkově je mám pěkně vybledlý:( Nejradši bych je taky stříknul
na benzínze prodávají silikon na kola(pneu) nebo se da někde koupit přešně jakoby leštěnku na plasty a kdyby to nešlo i tak tak si vezmi kartáček na ruce ale ten silikon by to měl skrýt