Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Uprava km v E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od matiz »

Byl jsem nuceny vymenit celou pristrojovku ve svem aute,probehlo to bez problemu az na jednu vec.Nesedi mi pochopitelne stav km...Hodlam postavit interface tachopro,mam obsah eeprom.Chtel bych vedet zdali s tim nema nekdo zkusenosti,pripadne karu na odpis kde by se to dalo vyzkouset.Klidne pouziju i svou starou pristrojovku.

nerad bych aby se to strhlo v nejaky flame,dela to spousta firem a kdo bude chtit stocit km za ucelem lepsiho prodeje,stejne si to necha udelat. :cry: Spis bych ocenil radu ci pripadne odvraceni od stavby.Podklady dam za mail do PM.

VIN kod tam asi nenahraju predpokladam nijak...

pro rypaly,odesel mi kodovaci chip v te pristrojovce a nez jsem se dopatral te spravne,mam doma tri kusy budiku k nicemu..Kdybych koupil hned jenom ten chip,jsem na tom financne stejne a mam v nem i sve VIN...Uz je ale pozde -)))
dargon
Klubové ID: 497

#2 Příspěvek od dargon »

to stejny se kamosovi posralo na petce. je to pamet ve ktere se ukladaji hodnoty km atd .. nemusis mit strach ze o sve poctive km prijdes :) v ŘJ by to melo byt ulozene taky a jak napojis diagnostiku je tam nejaka funkce synchronizace a ta ti z ŘJ prepise do pristrojovky spravne km :wink:
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JaraX »

dargon píše:to stejny se kamosovi posralo na petce. je to pamet ve ktere se ukladaji hodnoty km atd .. nemusis mit strach ze o sve poctive km prijdes :) v ŘJ by to melo byt ulozene taky a jak napojis diagnostiku je tam nejaka funkce sinchronizace a ta ti z ŘJ prepise do pristrojovky spravne km :wink:
píše se synchronizace a je to tak, :lol:
Marek-is
Klubové ID: 181

#4 Příspěvek od Marek-is »

u kazde e36 to tak neni....treba u strasich to nejde :idea:
Slid
Klubové ID: 1699

#5 Příspěvek od Slid »

někde jsem slyšel že až po faceliftu to jde u E36, ale nevím co je na tom pravdy :roll:
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#6 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Me to klubova diagnosti na autě neumi :-/ Nicmene je fakt, ze by melo platit, ze u auto po faceliftu, kdyz nesedi km v rj a na pristrojovce,tak by mela svitit oranzova tecka mezi najetyma a denima km.
Slid
Klubové ID: 1699

#7 Příspěvek od Slid »

a to se dá upravit v testu 9 kde se přepíše nížší hodnota vyšší a kontrolka zhasne
dargon
Klubové ID: 497

#8 Příspěvek od dargon »

JaraX píše:
dargon píše:to stejny se kamosovi posralo na petce. je to pamet ve ktere se ukladaji hodnoty km atd .. nemusis mit strach ze o sve poctive km prijdes :) v ŘJ by to melo byt ulozene taky a jak napojis diagnostiku je tam nejaka funkce sinchronizace a ta ti z ŘJ prepise do pristrojovky spravne km :wink:
píše se synchronizace a je to tak, :lol:
vzdyt to tam tak mam zase jsi se spatne koukl :lol: :oops: :twisted:
wang

#9 Příspěvek od wang »

Mam zajem o jedny ty budiky neprodas?mam verzi s hodinama asi me to zabije... :lol:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od matiz »

Mam karu po faceliftu,kazdopadne zadna kontrolka po vymenach budiku nesvitila...

To tady vazne nikdo nema tachopro?Nebo se jen nikomu nechce psat?
Toydolls

#11 Příspěvek od Toydolls »

matiz píše:Mam karu po faceliftu,kazdopadne zadna kontrolka po vymenach budiku nesvitila...

To tady vazne nikdo nema tachopro?Nebo se jen nikomu nechce psat?
Ja sem rad,ze nikdo nic vic nepise. Druhym prispevkem bylo jasne receno reseni tveho problemu
matiz
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od matiz »

Jenze ja nemam petku,alůe trojku a tam to jde asi jen do jedne jednotky...Navic nemam ani BC a uplne na zaver,jestli se prepise ta vyssi hodnota,tak to mi taky nevyhovuje,protoze mam o par stovek tisic min...No nic,vyzkousime -)))

A jak jsem rikal,ten kdo to bude chtit udelat za jakymkloliv ucelem,ten si to udelat necha.
nicoczech
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od nicoczech »

Hele a není to skorem jedno kolko tam máš? Však když to nebudeš prodávat? Já bych se u takové prkotiny ani nepozastavil ale jsi asi neznadějný puntičkář :) :)
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

nicoczech píše:Hele a není to skorem jedno kolko tam máš? Však když to nebudeš prodávat? Já bych se u takové prkotiny ani nepozastavil ale jsi asi neznadějný puntičkář :) :)
No teď mu to jedno asi bude, když poslední příspěvek v tématu je rok a třičtvrtě starý :lol:
Odpovědět