Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
přední světla
-
- Klubové ID: 1651
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono je vcelku šumák, jestli tam má žárovky nebo xenony.. Nějak se ty paprsky usměrnit musí. Klasická parabola ti udělá kruhovej světelnej kužel. U tlumených světel je ten kužel jakoby rozpůlenej stínítkem žárovky. Ale přesný nasměrování a rozložení těch paprsků do prostoru udělá právě to sklo (u čiré optiky lomená parabola).. Nezapomeň, že u tlumených ještě potřebuješ, aby to doprava svítilo dál než doleva (asymetrický světla). To bez toho skla nedosáhneš. Uděláš z toho symetriky s nepřesným lomem a za to tě vyrazí na technické, policajti tě budou flastrovat a protijedoucí auta problikávat..
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
koukni někdy na srazu na Zaveho světladsvatos píše:Tak ono je vcelku šumák, jestli tam má žárovky nebo xenony.. Nějak se ty paprsky usměrnit musí. Klasická parabola ti udělá kruhovej světelnej kužel. U tlumených světel je ten kužel jakoby rozpůlenej stínítkem žárovky. Ale přesný nasměrování a rozložení těch paprsků do prostoru udělá právě to sklo (u čiré optiky lomená parabola).. Nezapomeň, že u tlumených ještě potřebuješ, aby to doprava svítilo dál než doleva (asymetrický světla). To bez toho skla nedosáhneš. Uděláš z toho symetriky s nepřesným lomem a za to tě vyrazí na technické, policajti tě budou flastrovat a protijedoucí auta problikávat..

U světel H1 jsem to zkoušel a tam není vůbec žádný problém

a ted si ho provalilHuska píše:koukni někdy na srazu na Zaveho světladsvatos píše:Tak ono je vcelku šumák, jestli tam má žárovky nebo xenony.. Nějak se ty paprsky usměrnit musí. Klasická parabola ti udělá kruhovej světelnej kužel. U tlumených světel je ten kužel jakoby rozpůlenej stínítkem žárovky. Ale přesný nasměrování a rozložení těch paprsků do prostoru udělá právě to sklo (u čiré optiky lomená parabola).. Nezapomeň, že u tlumených ještě potřebuješ, aby to doprava svítilo dál než doleva (asymetrický světla). To bez toho skla nedosáhneš. Uděláš z toho symetriky s nepřesným lomem a za to tě vyrazí na technické, policajti tě budou flastrovat a protijedoucí auta problikávat..a možná se budeš divit že to svítí celkem v pohodě byt paprsek není zcela optimální
U světel H1 jsem to zkoušel a tam není vůbec žádný problém

-
Takže myslíš, že je to v poho a klidně se do toho můžu pustit ?DAVe píše:a ted si ho provalilHuska píše:koukni někdy na srazu na Zaveho světladsvatos píše:Tak ono je vcelku šumák, jestli tam má žárovky nebo xenony.. Nějak se ty paprsky usměrnit musí. Klasická parabola ti udělá kruhovej světelnej kužel. U tlumených světel je ten kužel jakoby rozpůlenej stínítkem žárovky. Ale přesný nasměrování a rozložení těch paprsků do prostoru udělá právě to sklo (u čiré optiky lomená parabola).. Nezapomeň, že u tlumených ještě potřebuješ, aby to doprava svítilo dál než doleva (asymetrický světla). To bez toho skla nedosáhneš. Uděláš z toho symetriky s nepřesným lomem a za to tě vyrazí na technické, policajti tě budou flastrovat a protijedoucí auta problikávat..a možná se budeš divit že to svítí celkem v pohodě byt paprsek není zcela optimální
U světel H1 jsem to zkoušel a tam není vůbec žádný problémZejva sem mel namysli, ma to fakt v pohode a vzhled je supr

-
-
no nevím jak to moc svítí, ale logika mi dává že ty skla tam nejsou pro prdel a už jen to že paprsek není optimální tak už proto bych si to nedal, rozhodně to je k - a ne +plysakmartin píše:dsvatos píše:Až tě potom vyrazí z technické a budeš shánět nový světla, tak se nedivplysakmartin píše:A pokud teda říkáte, že zave to má, tak to se budu muset pozeptatZ technický ??? Tak toho se opravdu nebojím !
-
- Klubové ID: 1018
Řešil jsem problém, protože mám na autě H1 no a všeobecně moc dobře nesvítěj, tak jsem se hrabal v tom proč.... Nakonec jsem je předělal a to že jsem odendal pávě tyto skla. Ale došlo k drobnému problému.... Světlo bylo moc úzké ale silnější. proto jsem to udělal jinak, přendal jsem z dálkovejch, skla na tlumený a na dálkách nic nemám.... Vypadá to super a svítí taky.Teď už to svítí na tlumenejch dost široko a na dálkovejch to je hukot... svítěj úzce ale přede mě a to potřebuju.. Technickou mi to prošlo bez problémů... protože o neoslnování se tam stará taková clona mezi žárovkou a optikou....
Jednoznačně výhoda!!
Jednoznačně výhoda!!