Tak se mi stala taková jedna nepříjemnost. Nejsem schopen otevřít přední dveře u spolujezdce. Centrál prostě odemyká i zamyká ostatní dveře a tyhle jsou furt zamčený. Zámek na těhlech dvěřích není a když zevnitř vytáhnu ten kolíček tak zase sám zajede dolů když ho pustím.....
Asi se podělal motorek (nebo já nevím co), ale poraďte jak ty dveře otevřít abych mohl sundat tapecák a dostat se dveřím na střeva.....
Díky za každou dobrou radu nebo tip, Jirka
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
HELP- Nemůžu otevřít dveře
Jirka-328 píše:Tak se mi stala taková jedna nepříjemnost. Nejsem schopen otevřít přední dveře u spolujezdce. Centrál prostě odemyká i zamyká ostatní dveře a tyhle jsou furt zamčený. Zámek na těhlech dvěřích není a když zevnitř vytáhnu ten kolíček tak zase sám zajede dolů když ho pustím.....
Asi se podělal motorek (nebo já nevím co), ale poraďte jak ty dveře otevřít abych mohl sundat tapecák a dostat se dveřím na střeva.....
Odpoj baterku, pak vytáhni ten kolík a mělo by to snad zůstat, nevim teda jestli ma E36 mezi kolikem a zamkem mechanickou nebo elektrickou vazbu, ale pokud mechanickou, tak po odpojeny baterce by dolu ten kolik uz zajet nemel a dvere by mely zustat otevreny. Pokud je tam elektricka vazba tak nevim...

cau.zkus odpojit tu baterku,ale mne to neslo.ja jsem to delal tak,ze jsem odtahl vrsek tapecirunku od okna a okno stahl dolu.pak jsem vyndal listu u okna a dratem jsem vyhackoval ovladaci motorek zamku.kdyztak si rozeber dvere u spolujezdce a budes videt. at se ti dariJirka-328 píše:Tak se mi stala taková jedna nepříjemnost. Nejsem schopen otevřít přední dveře u spolujezdce. Centrál prostě odemyká i zamyká ostatní dveře a tyhle jsou furt zamčený. Zámek na těhlech dvěřích není a když zevnitř vytáhnu ten kolíček tak zase sám zajede dolů když ho pustím.....