Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
help bmw
-
all
- Klubové ID: 1018
Zacalo to vcera, dojel jsem jako obvikle domu,zaparkoval, rano nasedam a startuju.... nic... po 5 min natartuju ale nedrzi otacky chcipa. proto sedam do jinyho a jedu do prace, tam premejslim cim to je, jedu domu a vzpominam ze to delalo kdysi kdyz byli v riti svicky, proto kupuji nove... Doma hned vymenim ...projedu a vysledek je lepsi, iž to nechcipa, ale spatne drzi otacky.... zvednou se na 1200 a pak pomalu po castech padaj, az na 500 a tam uz sebou skube motor a zase se otacky zvednou... po prutkem pridani, no i pri jemnejsim se to nejdriv zacne trosku dusit cca0,5vteriny a pak se motor jako obvykle rorhejbe.... navic mi to ukazuje vetsi hodnotu okamzite spotreby... mam e36 moton 16 Pomozte... diky...
A jede to porad na ctyri valce nebo mistama na 3? Me to delalo neco trochu podobnyho(ale v tech problematickejch chvilich to jelo na 3 valce), vymenil jsem svicky a lepsi, ale jeste budu menit kabely... Ale obavam se ze u tebe to bude neco jinyho... K tem kabelum, jak zjistis jestli jsou o.k., nech nekoho sednout do auta at nastartuje a sam sleduj nejlip trosku za pritmi jestli se nekde kolem kabelu nejiskri, jestli neprobiji, me treba probijel jeden kabel s ventilovym vikem. Taky moznost je vzit si takovej ten rozprasovac(na kytky) a pri nastartovanym motoru vodu jemne rozprasit na motor, okamzite je videt jestli to nekde neprobiji...
-
Diablo330Ci
-
bretajun
- Klubové ID: 701
volnoběžnej ventyl to nedělá,měnil jsem ho a porád stejné a lambda zřejmě taky ne,když se opojí jede to dálall píše:kluci,hrabal jsem se ze zoufalosti pomoct memu backu v hystorii tohoto fora a je to popsany na strane 66 na konci sloupce pod nazvem otacky motoru... popisujou tam diesel ale pisou i o benzinu.... Dela to asi volnobeznej ventyl nebo lambda.... asi....
-
all
- Klubové ID: 1018
hele,tobe se drzej otacky tak vysoko? ja jsem ted sundal krytku lanka na plyn a cumim... dole je dorazovej sroubek... tak jsem to stahl na 790otacek... a docela drzi.... no a dela to jen kdyz lambdu oddelas, nebo jsi ji vymenil a jaky mas pak emise???bretajun píše:mám ten samej problém,takhle jak to popisuješ to začalo a teď otáčky drží 2000 a pak klesnou na 1000 a dělá si to co chce,když na to přijdeš co to je ozvi se prosím,dík