mam dual klimu a pri poslednych troch stupnoch intenzity ofuku je pocut (a samozrejme aj citit), ze sa uz nezvysuju otacky ventilatora... to sa tyka aj odhmlievania predneho okna, ktore kvoli tomu nefunguje tak ako ma... plizz poradte niekto...
mirof1 píše:mam dual klimu a pri poslednych troch stupnoch intenzity ofuku je pocut (a samozrejme aj citit), ze sa uz nezvysuju otacky ventilatora... to sa tyka aj odhmlievania predneho okna, ktore kvoli tomu nefunguje tak ako ma... plizz poradte niekto...
mirof1 píše:mam dual klimu a pri poslednych troch stupnoch intenzity ofuku je pocut (a samozrejme aj citit), ze sa uz nezvysuju otacky ventilatora... to sa tyka aj odhmlievania predneho okna, ktore kvoli tomu nefunguje tak ako ma... plizz poradte niekto...
zkus vyměnit microfiltr (pylovej)
dik za prvy tip, ale v tom to asi nebude... predchadzajuci majitel ho vymenil a upozornoval ma, ze to nepomohlo.. v kazdom pripade, blizi sa mi vymena, takze tuto moznost coskoro overim
zkus vyměnit microfiltr (pylovej)
dik za prvy tip, ale v tom to asi nebude... predchadzajuci majitel ho vymenil a upozornoval ma, ze to nepomohlo.. v kazdom pripade, blizi sa mi vymena, takze tuto moznost coskoro overim
možná kokot měnil vzducháč... no jak myslíš...třeba to bude něco jinýho
možná kokot měnil vzducháč... no jak myslíš...třeba to bude něco jinýho
tak blby zase nebol... v kazdom pripade, ak by to bol mikrofilter, myslim, ze by minimalne bolo pocut, ze sa zvysia otacky ventilatora a vzduch prudil rovnako, ale v tomto pripade otacky stupaju (a spolu s tym narasta mnozstvo prudiaceho vzduchu) len do urcitej hranice a potom to vobec nereaguje... je vsak mozne, ze to, co povazujem za otacky ventilatora, je v skutocnosti len zvuk vzduchu v hadiciach... neviem, ale prave kvoli podobnym veciam existuje tento web, nie?
problém je v "ježkovi" který řídí intenzuitu otáček. Kontaktuj člena nickem "dargon" on je umí opravit za dobrou cenu.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:problém je v "ježkovi" který řídí intenzuitu otáček. Kontaktuj člena nickem "dargon" on je umí opravit za dobrou cenu.
tymto smerom cesta nevedie..., dragon sa mi ozval obratom, ze ma skusenosti s inymi modelmi...
hmmm Dargon místní expert že by si neporadil je mi divné Dargone: " it is a challenge for you ", takže jedině sehnat nový (nebo jetý z vrakáče) doma mám jeden co taky funguje jen do poloviny.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:problém je v "ježkovi" který řídí intenzuitu otáček. Kontaktuj člena nickem "dargon" on je umí opravit za dobrou cenu.
tymto smerom cesta nevedie..., dragon sa mi ozval obratom, ze ma skusenosti s inymi modelmi...
hmmm Dargon místní expert že by si neporadil je mi divné Dargone: " it is a challenge for you ", takže jedině sehnat nový (nebo jetý z vrakáče) doma mám jeden co taky funguje jen do poloviny.
ok, skusim vrakac, kde v aute mam hladat tuto suciastku, resp. mozes ma naviest cez ETK? dik
mirof1 píše:[quote
ok, skusim vrakac, kde v aute mam hladat tuto suciastku, resp. mozes ma naviest cez ETK? dik
je nad pedálem plynum vede do ní jedna kostka s kabely a je uchycena dvěmi šroubky
Hele mluvil jsem s Dargonem a ty jsi mu vůbec nenapsal .... v tom případě nechápu proč chceš rady když je nakonec nevyužiješ
tak o tomto sem vubec nevedel a nikdo mi SZ nepsal tak asi jsi to psal nekomu jinemu jinak ten jezek bude stejny takze podle me by nemel byt problem ho opravit...
Huska píše:Hele mluvil jsem s Dargonem a ty jsi mu vůbec nenapsal .... v tom případě nechápu proč chceš rady když je nakonec nevyužiješ
dargon píše:tak o tomto sem vubec nevedel a nikdo mi SZ nepsal tak asi jsi to psal nekomu jinemu jinak ten jezek bude stejny takze podle me by nemel byt problem ho opravit...
ak by ste nahodou hladali idiota, poslem svoje foto zrejme zabral gen dislexie a disgrafie, takze namiesto dARgonovi som napisal dRAgonovi... (ale je minimalne zvlastne, ze sa ani trochu netvaril prekvapene)
takze pokus c. 2... tentokrat na dargona: mas este chut po tom, co som ti skomolil meno, mrknut na mojho jezka?
vi ste ale monteri jo nemel by to byt problem uz sem opravoval dva jezoury a oba dva chodi bezproblemu pres pulroku dobry je ze to delam trosku jinou metodou nez origo bmw a mela by zivotnost byt dalekovyssi nebojim se rict naporad kdyztak napis sz