víš co bedřichu ? jeď do pelhřimova, ...pavouk píše:NečetLukas H. píše:Jsi tady necetl to tema s tim automatem? Aby jsi tam taky nenechal 60k to vis draty do elektriky jsou drahy...pavouk píše:
Už jsem to našela ty víš ,že má potřebnou techniku
![]()
Byl jsem také varován ,že pokud se s ním člověk nezná tak ho veme u hubyKde to je
hele borečku
tak mi teda poraď kam s tím škopkem černym mám jed
![]()
![]()
Všichni mi radí kam nejezdit,ale kam skoro nikdo
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kam do servisu?
-
- Klubové ID: 4
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo Pavouku
vsichni na svete napjate ocekavame, kdo ti poradi....ja taky zkusim jednu Annonce ----> prodej ------> chod pesky. Zda se ze je toho na tebe trosku moc. Ze se dneska ale lidi umej k sobe chovat. Nejdriv si k.r.a najdi info o tom co ti kdo rekne, a hlavne o tom kdo to rekl....nez se ti roztrhne huba.

-
- Klubové ID: 370
Jsem moc rád ,že všichni na světě čekají kdo mi poradí.(snad nebudou všichni jen čekat)Rubini píše:Ty jo Pavoukuvsichni na svete napjate ocekavame, kdo ti poradi....ja taky zkusim jednu Annonce ----> prodej ------> chod pesky. Zda se ze je toho na tebe trosku moc. Ze se dneska ale lidi umej k sobe chovat. Nejdriv si k.r.a najdi info o tom co ti kdo rekne, a hlavne o tom kdo to rekl....nez se ti roztrhne huba.
Nejsem siovšem vědom mometu, kdy se mi rostrhla huba

Ale teď se mi asi roztrhne na tebe - tvá rada byla opravdu duchaplná

Nejsem v dobré situaci a tak ten problém potřebuji vyřešit co nejdřív......
tak se všem ,kterých jsem se nevím čím dotknul omlouvám.
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak promin, neber to osobne, jestli pospichas, tak snad opravdu origo bmw, ja pracuju ve Vestci, s bychlovym servisem nemam zkusenosti, jenom jsem tam parkrat kupoval dily a uplna spokojenost. Recenze na origo servisy, kdyz pohledas tak prevazujou spis negativni. Ale nak se me to nezda, ze by k tomu vsude pristupovali tak neprofi. Rozhodne bych se bal vic neorigo, kdyz uz se bat. Drzim ti palce... 

-
Asi jsem to přepískRubini píše:No tak promin, neber to osobne, jestli pospichas, tak snad opravdu origo bmw, ja pracuju ve Vestci, s bychlovym servisem nemam zkusenosti, jenom jsem tam parkrat kupoval dily a uplna spokojenost. Recenze na origo servisy, kdyz pohledas tak prevazujou spis negativni. Ale nak se me to nezda, ze by k tomu vsude pristupovali tak neprofi. Rozhodne bych se bal vic neorigo, kdyz uz se bat. Drzim ti palce...

Díky snad to bude vpoho

(jen to bude asi pořádná palba

-
porsacek píše:Jsem ti rikal Bychl uz na regionale ze maj dobrej pristup .
Jinac jse ti to nejak zhorsilo nebo ti furt sviti ta kontrolka motoru .
Nezhoršilo - jen to víc žere - ta kontrolka už nesvítí ,ale jen proto že jí Alp
odblokoval

už jsem stoho popravdě na švestky. Zítra sjedu do Bychlu a řeknu ,že chci spravit vše a budu doufat ,že po předložení účtu nebudu muset spáchat sebevraždu

-
- Kontaktovat uživatele:
No drzim ti palce....fakt se me ty recenze na jednotlive servisy nezdaj...nekdo chvali, jinej hani......... Myslim si, ze seriozni servis, do kteryho prijedes s takovouhle spatne odhalitelnou zavadou ti musi predem dat vedet jak tu zahadu odhalili a kolik spocitali rozpocet opravy. A ty se pak muzes rozhodnout o dalsim postupu, a at je jakejkoliv tak ti musej zapocitat jenom diagnostiku. Je to dost utopie, ale jinej postup bych nechtel akceptovat. Myslim, ze v origo servisu by ses ani s jinym nemel setkat.
Jinak na druhou stranu, tyhle tezko odhalitelny zavady - nestaly prechodaky v elektroinstalaci, atd.. kdy samotna diagnostika moc nerekne, sou dost orisek a vyzadujou dost praxe. A takovy zkuseny lidi nemuzou bejt vsude. Proto me z nasich recenzi, ktere tady jsou pripada ten Jirka Savka jako dost zkusenej a seriozni clovek. Urcite to je srdcar do bmw a deni okolo. Co bych nevyresil, zkusil bych u nej.
No hlavne ti preju, aby ti to dopadlo dobre. A nenechals v tom batoh barevnejch papirku....
Jinak na druhou stranu, tyhle tezko odhalitelny zavady - nestaly prechodaky v elektroinstalaci, atd.. kdy samotna diagnostika moc nerekne, sou dost orisek a vyzadujou dost praxe. A takovy zkuseny lidi nemuzou bejt vsude. Proto me z nasich recenzi, ktere tady jsou pripada ten Jirka Savka jako dost zkusenej a seriozni clovek. Urcite to je srdcar do bmw a deni okolo. Co bych nevyresil, zkusil bych u nej.
No hlavne ti preju, aby ti to dopadlo dobre. A nenechals v tom batoh barevnejch papirku....