4 litry novej klíč. Přitom s klíčema se v pohodě spojily přes computer a nenašli žádnou chybu. Pátral jsem dál a v Praze mi zase v Autegu řekli, že se klíčky dobíjí ze spínačky a jak je jednou auto na delší dobu odstavený (což je můj případ) tak se zkratka vybijou a konec, už nebudou nikdy fungovat. No tohle mi přišlo taky hodně "pravděpodobný" Takže by mě zajímalo jaký je váš názor. Předem dík!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nefunkční dálkáč od centrálu
Zdarec lidi. Mám problém z centrálem a sice, že mi vůbec dalkáč nefunguje. Mám bávo 3 E46 1999, původní majitel mi tvrdil, že jemu vše fungovalo v pohodě a teprve když mu stálo auto v bazaru, tak se jim tam vybila baterka a od té doby dálkáč nefachá. Měl jsem to i v opravě u autorizovanýho servisu a jejich verdikt zněl, že odešli oba dva klíče. To mi připadá hodně "pravděpodobný"
A jejich doporučení - koupit za
4 litry novej klíč. Přitom s klíčema se v pohodě spojily přes computer a nenašli žádnou chybu. Pátral jsem dál a v Praze mi zase v Autegu řekli, že se klíčky dobíjí ze spínačky a jak je jednou auto na delší dobu odstavený (což je můj případ) tak se zkratka vybijou a konec, už nebudou nikdy fungovat. No tohle mi přišlo taky hodně "pravděpodobný" Takže by mě zajímalo jaký je váš názor. Předem dík!
Zkusil bych sesinchronizovat DO a Central - navody tu sou staci jen hledat tohle se resi furt dokola - snad ti to vyjdehaarosh píše:Zdarec lidi. Mám problém z centrálem a sice, že mi vůbec dalkáč nefunguje. Mám bávo 3 E46 1999, původní majitel mi tvrdil, že jemu vše fungovalo v pohodě a teprve když mu stálo auto v bazaru, tak se jim tam vybila baterka a od té doby dálkáč nefachá. Měl jsem to i v opravě u autorizovanýho servisu a jejich verdikt zněl, že odešli oba dva klíče. To mi připadá hodně "pravděpodobný"A jejich doporučení - koupit za
Díky za radu, ale kdyby to bylo takhle jednoduchý, tak bych s tím tady neotravoval. Samozřejmě jsem synchronizaci zkusil. Klíče to načte, spínačka cvakne ale stejně to nefunguje. Spíše potřebuju poradit, jestli někdo neměl stejný problém. A co si myslíte o vybití klíčů a následné nefunkčnosti? Podle mě totání blbost, když je v návodu výměna a následná synchronizace popsaná. Jediná věc, co mě napadá (pokud mi předchozí majitel nekecal!) je problém s vybitou baterkou v autě. Možná zkusit odpojit, zapojit a pak synchronizovat... Fakt nevím, poraďte. Dík
Tak jak to popisujes se me to zda divny(to reseni).
Pokud to chapu, tak DO ti proste nekomunikuje s Centralem a tudis nejde zamknou/odemknout - coz by byla baterka,nebo Central nebo to DO apod. Kazdopadne baterii v aute zkus rozhodne odpojit trebas na den a pak to zkus znovu.
Ovsem nemas jeste problem se startovanim? De ti startovat ? Pokud ano,tak klicek resp. Imobilizer v nem je OK a klic je taky vpoho-odesla jen dalka v klicku. To by pak bylo na vymenu baterie v klicku pripadne cely klicek a to bych nedelal - proste bych radeji nainstaloval Alarm (to zvladnes sam) a ja DO vubec na klici nepozivam,pac vse ovladam Pagerem
Nebo levnejsi koupit jen privesek s dalkou
==
To,ze by se "vybili" a odesli oba klice - tomu se me nechce verit.Kolikrat havarka stoji Rok i dele,nez to nekdo koupi a stejne to pak funguje.
A to dobijeni ze spinacky - netusim jak to je,ale pak by taky ta baterie v klici musela byt "dobijeci" a ne obyc - na coz muzes kouknout
Normalni stav by tedy byl - vymena baterie v aute,vymena baterie v klicku - sesynchronizovat a melo by to behat
Pokud to chapu, tak DO ti proste nekomunikuje s Centralem a tudis nejde zamknou/odemknout - coz by byla baterka,nebo Central nebo to DO apod. Kazdopadne baterii v aute zkus rozhodne odpojit trebas na den a pak to zkus znovu.
Ovsem nemas jeste problem se startovanim? De ti startovat ? Pokud ano,tak klicek resp. Imobilizer v nem je OK a klic je taky vpoho-odesla jen dalka v klicku. To by pak bylo na vymenu baterie v klicku pripadne cely klicek a to bych nedelal - proste bych radeji nainstaloval Alarm (to zvladnes sam) a ja DO vubec na klici nepozivam,pac vse ovladam Pagerem
Nebo levnejsi koupit jen privesek s dalkou
==
To,ze by se "vybili" a odesli oba klice - tomu se me nechce verit.Kolikrat havarka stoji Rok i dele,nez to nekdo koupi a stejne to pak funguje.
A to dobijeni ze spinacky - netusim jak to je,ale pak by taky ta baterie v klici musela byt "dobijeci" a ne obyc - na coz muzes kouknout
Normalni stav by tedy byl - vymena baterie v aute,vymena baterie v klicku - sesynchronizovat a melo by to behat
Tak baterii jsem odpojil, nechal asi tak hodinku a pak jsem to zkusil sesynchronizovat a překvapivě stále nic
Asi se už na to vykašlu, zkoušel jsem všechno možný. I tu baterku v klíčku jsem měnil ale v těch podle mě problém nebude. Mám tři a je asi nemožný, aby odešli všechny najednou. Jinak se startováním problém nemám, imobilizér maká v poho. Nechám už to být a pořídím alarm, beztak už o tom dlouho přemýšlím a tím to vyřeším. (doufám) Jenom mě zajímalo, jestli tu měl někdo podobný problém. Takže dík
-
Doktor1
- Klubové ID: 78
- Kontaktovat uživatele:
Vadný grundmodul(ŘJ karoserie-centrál). Jiný alarm to nevyřeší... Nechat vyměnit,po výměně se musí naprogramovat,takže servis BMW...Baworman píše:Tak takový mám problém také a plus k tomu se mi samo od sebe odemkne auto a sjedou okna. Vubec mě nefunguje d.o. v klíčku a když vytáhnu baterii tak zase funguje.
už mám toho plné zuby a budu tam montovat jiný alarm.