Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
hudba v e46 + dodelani BC
-
- Kontaktovat uživatele:
Zajimalo by me , jestli ma nekdo zkusenost se zapojenim BC v e46. V aute ho nemam , poridil jsem si blikac s BC a ted nevim jakej dalsi postup. Jestli je tam na to priprava a bude to stacit nekde na diagnostice zapnout , nebo jak ??
A dalsi dotaz , chci predelavat hudbu a nekde jsem tu cetl , ze vpredu jsou 16 repraky .... kdyz jsem s tim prijel do hifi firmy , tak me rekli , ze tam jsou 13 a to i podle katalogu se tam nic jineho nedava.... tak me zajima , jestli se tam tech 16 vejde bez nejakyho slozitejsiho rezani a jestli se tam vejdou repraky s klasickou vejskou kose.
diky
A dalsi dotaz , chci predelavat hudbu a nekde jsem tu cetl , ze vpredu jsou 16 repraky .... kdyz jsem s tim prijel do hifi firmy , tak me rekli , ze tam jsou 13 a to i podle katalogu se tam nic jineho nedava.... tak me zajima , jestli se tam tech 16 vejde bez nejakyho slozitejsiho rezani a jestli se tam vejdou repraky s klasickou vejskou kose.
diky
S tim BC to nejak nechapu,myslel sem,ze v E46 je BC standart,ale pokud bys ho tam nemel pochybuji, ze to bude na nej pripraveny3nge píše:Zajimalo by me , jestli ma nekdo zkusenost se zapojenim BC v e46. V aute ho nemam , poridil jsem si blikac s BC a ted nevim jakej dalsi postup. Jestli je tam na to priprava a bude to stacit nekde na diagnostice zapnout , nebo jak ??
diky
Repro: Uz sem to tu psal milionkrat - sou tam 16cky vsude i vzadu! Mista je tam dost na hloubku,ale ty repro drzi takovy ramecek a bez nej to tam de blbe uchytit,trochu sikovnosti a je to. Jinak klasika repro 16,5 co koupis
Jinak 13cky jsou tusim v E36.
Bylo by dobre tam dat komponentní repro, pouha vymena za jine nebude stacit.Velikost toho vyskoveho je 40mm,ale na origo radio nic moc.
Mrkni na google, je tam XY fotek,instalaci atd.
Ja mam kdyztak foto dveri bez tapecu a ten reprak + uchyt.
-
- Kontaktovat uživatele:
no s tim BC jsem o tom slysel uz nekolikrat , proto se na to ptam .Toydolls píše:S tim BC to nejak nechapu,myslel sem,ze v E46 je BC standart,ale pokud bys ho tam nemel pochybuji, ze to bude na nej pripraveny3nge píše:Zajimalo by me , jestli ma nekdo zkusenost se zapojenim BC v e46. V aute ho nemam , poridil jsem si blikac s BC a ted nevim jakej dalsi postup. Jestli je tam na to priprava a bude to stacit nekde na diagnostice zapnout , nebo jak ??
diky
Repro: Uz sem to tu psal milionkrat - sou tam 16cky vsude i vzadu! Mista je tam dost na hloubku,ale ty repro drzi takovy ramecek a bez nej to tam de blbe uchytit,trochu sikovnosti a je to. Jinak klasika repro 16,5 co koupis
Jinak 13cky jsou tusim v E36.
Bylo by dobre tam dat komponentní repro, pouha vymena za jine nebude stacit.Velikost toho vyskoveho je 40mm,ale na origo radio nic moc.
Mrkni na google, je tam XY fotek,instalaci atd.
Ja mam kdyztak foto dveri bez tapecu a ten reprak + uchyt.
K hudbe: vim ze se tu parkrat psalo , ze jsou v e46 16ky , ale na skoda foru se taky parkrat pise ze 1,2htp jede jak drak. Ja sem samozrejme tady cetl , ze tam jsou repro 16 a s tim jsem prijel i do firmy , kde sem si chtel nechat namontovat predni komponentni repraky a vytlumit dvere. Bohuzel tam nejsou 16ky ale 13ky a to nejen podle mojeho auta , ale i podle katalogu vyrobcu a podle vsech e46 ktere v te firme delali. Jinak ty tvoje fotky z instalace uvitam , rad se poucim , treba bych neco zvladl sam a nemusel si to nechat provadet firmou. Jinak za odpoved Ti dekuji.
Jak rikam na 3 autech E46 potvrzeno,ze sou tam 16cky.Auta od r.v.99
- jen sem naznacil,kde tam jsou, ten prostredni nebyva,je to u lepsi vybavy a je jiny tapec
- takhle vypada repro, naprosto stejny sou i v zadnim platu
Zbytek bud na http://www.autohificlub.cz/, nebo kontaktuj usera "FreeTree" ten to delal a potvrdi ty 16cky:) a nebo Google,tam sou komplet instalace i s fotkama
Kód: Vybrat vše
http://sweb.cz/toydolls/Repro/dvere-repro_.jpg
Kód: Vybrat vše
http://sweb.cz/toydolls/Repro/100_3031_.jpg
Zbytek bud na http://www.autohificlub.cz/, nebo kontaktuj usera "FreeTree" ten to delal a potvrdi ty 16cky:) a nebo Google,tam sou komplet instalace i s fotkama
Těm firmám bych taky nevěřil všechno... Táta chtěl do svý octávky dozadu repráky, přijeli jsme do firmy, která dělá hudbu do aut a borec ze at si vybere tady z tech desitek ze tam jsou desitky. Mu rikam ze se mi to zda nejaky maly ze tam jsou podle me 13ky jen podle oka. Borec na me delal asi jeste 5 minut machra ze on asi vi a kolik ze octavek tam delali, tak jsem mu rekl at veme desitku a dem to zkusit, cumel jak z jara picus
Dal tam desitku a na kazdy strane mu chybelo na uchyceni
Byly tam 13ky... Fakt bych temhle lidem neveril vsechno... Oni si mysli ze kdyz v tom delaji ze jsou nejlepsi na svete a vsichni okolo jsou kreteni. A pokud si nejses jistej jak je to s tvym autem, tak rozdelej dvere a zmer je 

-
- Kontaktovat uživatele:
jj , o to me v podstate slo , sem chtel slyset , jestli se tam vejdou 16 se standartnim kosem , bez toho aniz bych musel rozebirat dvereMartyn píše:Podle me u nejakych E46 jsou 13 a u nejakych 16cm repro - ale nevim cim je to urceneMuze byt rozdil sedan / coupe, pripadne podle vybavy / motorizace.. Jako pokud se tam firma venuje autohifi tak by mela poznat 13cm od 16cm
kazdopadne predelat 13cm na 16,5 urco nebude nerealne
13cm bych neresil..

-
- Kontaktovat uživatele:
No jestli tam mas fakt 13 tak asi ne e:o)) Budes to muset predelat - MDF krouzek a tak, mozna trosku upravit tapec. Zalezi na hloubce repra.. Zkus se poptat na autohificlubu par lidi tam ma e46 treba uz to nekdo delal.3nge píše:jj , o to me v podstate slo , sem chtel slyset , jestli se tam vejdou 16 se standartnim kosem , bez toho aniz bych musel rozebirat dvereMartyn píše:Podle me u nejakych E46 jsou 13 a u nejakych 16cm repro - ale nevim cim je to urceneMuze byt rozdil sedan / coupe, pripadne podle vybavy / motorizace.. Jako pokud se tam firma venuje autohifi tak by mela poznat 13cm od 16cm
13cm bych neresil..
-
- Kontaktovat uživatele:
no vsak tak jsem to myslel , me slo o to , jestli se to vubec vejde do dveri ..Martyn píše:No jestli tam mas fakt 13 tak asi ne e:o)) Budes to muset predelat - MDF krouzek a tak, mozna trosku upravit tapec. Zalezi na hloubce repra.. Zkus se poptat na autohificlubu par lidi tam ma e46 treba uz to nekdo delal.3nge píše:jj , o to me v podstate slo , sem chtel slyset , jestli se tam vejdou 16 se standartnim kosem , bez toho aniz bych musel rozebirat dvereMartyn píše:Podle me u nejakych E46 jsou 13 a u nejakych 16cm repro - ale nevim cim je to urceneMuze byt rozdil sedan / coupe, pripadne podle vybavy / motorizace.. Jako pokud se tam firma venuje autohifi tak by mela poznat 13cm od 16cm
13cm bych neresil..
-
- Kontaktovat uživatele:
Jako vsechno jde kdyz se chce:) Jen zalezi jako moc se s tim chces pomazlit no.. Pokoukni po netu urcite najdes nejake fotky.. Neco malo z domaci produkce - dvere jen tak decentni.. http://www.rachot.com/montaze/3/bmw-320d/3nge píše:no vsak tak jsem to myslel , me slo o to , jestli se to vubec vejde do dveri ..Martyn píše:No jestli tam mas fakt 13 tak asi ne e:o)) Budes to muset predelat - MDF krouzek a tak, mozna trosku upravit tapec. Zalezi na hloubce repra.. Zkus se poptat na autohificlubu par lidi tam ma e46 treba uz to nekdo delal.3nge píše: jj , o to me v podstate slo , sem chtel slyset , jestli se tam vejdou 16 se standartnim kosem , bez toho aniz bych musel rozebirat dvere
A trosku extremejsi:o) http://rsmodels.net/forum/index.php?showtopic=38
-
- Kontaktovat uživatele:
obe instalace sou moc povedeny ....Martyn píše:Jako vsechno jde kdyz se chce:) Jen zalezi jako moc se s tim chces pomazlit no.. Pokoukni po netu urcite najdes nejake fotky.. Neco malo z domaci produkce - dvere jen tak decentni.. http://www.rachot.com/montaze/3/bmw-320d/3nge píše:no vsak tak jsem to myslel , me slo o to , jestli se to vubec vejde do dveri ..Martyn píše: No jestli tam mas fakt 13 tak asi ne e:o)) Budes to muset predelat - MDF krouzek a tak, mozna trosku upravit tapec. Zalezi na hloubce repra.. Zkus se poptat na autohificlubu par lidi tam ma e46 treba uz to nekdo delal.
A trosku extremejsi:o) http://rsmodels.net/forum/index.php?showtopic=38
Takze nakonec sem tam mel vazne 16ky i kdyz ta krici mrizka vypada spis na 13. Bohuzel to uchyceni origo repraku je reseny naprosto nestandartne , takze sem to musel dost upravovat . Taky nutno dodat , ze bez zesiku ma to origo radio trosku problem to rozehrat ... takze bude nutnost tam zapojit nakej normos zesik .... aby se to netrapilo . Ten zvuk je ted ale zas o kus dal, proti tomu papiru co tam byl.
Jinak bych ted vazne uvital jakoukoliv zkusenost s montazi BC pokud nekdo ma (na e46)

Sem to rikal3nge píše: obe instalace sou moc povedeny ....
Takze nakonec sem tam mel vazne 16ky i kdyz ta krici mrizka vypada spis na 13. Bohuzel to uchyceni origo repraku je reseny naprosto nestandartne , takze sem to musel dost upravovat . Taky nutno dodat , ze bez zesiku ma to origo radio trosku problem to rozehrat ... takze bude nutnost tam zapojit nakej normos zesik .... aby se to netrapilo . Ten zvuk je ted ale zas o kus dal, proti tomu papiru co tam byl.
Jinak bych ted vazne uvital jakoukoliv zkusenost s montazi BC pokud nekdo ma (na e46)

-
- Kontaktovat uživatele:
jj vybral sem repro ke kterymu ma prijit zesik , ten se me tu zatim vali doma.Toydolls píše:Sem to rikal3nge píše: obe instalace sou moc povedeny ....
Jinak bych ted vazne uvital jakoukoliv zkusenost s montazi BC pokud nekdo ma (na e46)Jinak repro se voli dle toho zda tam nechavas origo radio nebo naopak zda tam chces/budes davat zesik,prave proto,aby se ti nestalo to "rozehrati" a navic novy repro si jeste musi "sednout"
Jinak namontovani BC probehlo tak , ze sem koupil na vrakaci packu za 500 , dojel sem do servisu a tam me ji za 1000 sprovoznili a namontovali(cena je i s diagnostikou)
Tak to je pakatel.Me furt nejde do hlavy to,ze to tam nebylo, porad ziju v tom ze E46 ma BC v zakladu. Co vubec mas za motorizaci a r.v. ?3nge píše: Jinak namontovani BC probehlo tak , ze sem koupil na vrakaci packu za 500 , dojel sem do servisu a tam me ji za 1000 sprovoznili a namontovali(cena je i s diagnostikou)
Jak to vypadalo puvodne - jen packa bez tlacitka na BC?.........Me osobne by neprekvapilo, kdyby stacilo jen pripojit to tlacitko 1kablem k RJ auta - jen veded kam:)ale to by se mozna dalo (mozna ne

Kazdopadne gratuluji

není to nemožný, já tam BC taky nemám. byl to dovoz z Belgie, asi nějaký socka auto na zakázku. Ale za tu cenu se to fakt vyplatiloToydolls píše:Tak to je pakatel.Me furt nejde do hlavy to,ze to tam nebylo, porad ziju v tom ze E46 ma BC v zakladu. Co vubec mas za motorizaci a r.v. ?3nge píše: Jinak namontovani BC probehlo tak , ze sem koupil na vrakaci packu za 500 , dojel sem do servisu a tam me ji za 1000 sprovoznili a namontovali(cena je i s diagnostikou)
Jak to vypadalo puvodne - jen packa bez tlacitka na BC?.........Me osobne by neprekvapilo, kdyby stacilo jen pripojit to tlacitko 1kablem k RJ auta - jen veded kam:)ale to by se mozna dalo (mozna ne) navic trebas museli prehrat SW nebo povolit v RJ
Kazdopadne gratuluji

Jo, a chybí mi tam ještě klima, což mě štve (někde sem četl, že se E46 prostě bez klimy nedělaly), ale za tu cenu se předtím ještě pořád vyplatilo tu klimu tam dodatečně dodělat. Jenže co čert nechtěl, nechtěný výdaje a teď na klimu nemám

-
- Kontaktovat uživatele:
V zakladu BC neni , zrejme u ctyrvalcu je za priplatek. Mam 320D 10/99. Puvodne tam byla jen packa bez BC jak pises. A skutecne jen doplnil do ridici jednotky nejakou kabelaz (nevidel sem) a nastavil BC na diagnostice (zrejme jen nejaky zaskrtnuti volby , nic neprehraval). Ted se jeste chystam na volant s multifunkci.Toydolls píše:Tak to je pakatel.Me furt nejde do hlavy to,ze to tam nebylo, porad ziju v tom ze E46 ma BC v zakladu. Co vubec mas za motorizaci a r.v. ?3nge píše: Jinak namontovani BC probehlo tak , ze sem koupil na vrakaci packu za 500 , dojel sem do servisu a tam me ji za 1000 sprovoznili a namontovali(cena je i s diagnostikou)
Jak to vypadalo puvodne - jen packa bez tlacitka na BC?.........Me osobne by neprekvapilo, kdyby stacilo jen pripojit to tlacitko 1kablem k RJ auta - jen veded kam:)ale to by se mozna dalo (mozna ne) navic trebas museli prehrat SW nebo povolit v RJ
Kazdopadne gratuluji