Mám 330d a potřebuji poradit.Chtěl jsem na Zimáky použít nějaký menší pneu než je stávající letní 225-45-17 např. 195-65-15.Ale zde jsem se dočetl ,že kvůli kotoučům tam musejí zůstat 17.Ptám se proto ,abych nelítal a nesháněl něco co nejde sehnat.Děkuji moc za odpovědi
no jasne...min 17" koupis plechace 17" 7J a muzes dat 205/50/17 ja tak udelal s pneu, ale mam elektrony, kery sem myslel ze jsou 7J a vono ho¨vno, sou tam 7,5 a 8,5 asi takze ta 205 je trochu ztazena...min 225/45/17 radsi
No jelikož mě to počasí dotlačilo koupit zimáky tak jsem to obul na elektrony,ale na příští rok chci sehnat plecháče.Když budete o nějakých vědět tak se ozvěte.Nejdou tam náhodou napasovat z jiného auta,protože na origo plechy se asi nechytám.
minimum jsou 17" a nedoporucuju jit pod 225 sirku. mam hodne mekky blizzaky a i tak je dost jednoduse utrhnu na suchu a co teprv pak na snehu nebo mokru.
jinak i nazimu bych zainvestoval do elektronu. v cr stejne jezdis temer pul roku na zimakach, tak at je auto pekny i v zime