Problém s centrálem
-
Baworman
Čau ve spolek, chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s centrálem. Mám tento problém u BMW 320i e46 rv98. Zamknu auto přes d.o. na klíčku a za nějakou dobu co je auto v garáži přijdu a centrál otevřený a dokonce i přední okna jsou stáhnutý dole. Někdy se jen odemkne. A ještě někdy se mi stane že nemohu d.o. zamknout vuz musím ručně odemikat jde pokaždé. Prosím o nějakou radu díky.
-
Toydolls
Nebud linej a projed to tu, bylo to tu uz milionkrat navic s tim centralem to je dost casta zavada.Baworman píše:Čau ve spolek, chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s centrálem. Mám tento problém u BMW 320i e46 rv98. Zamknu auto přes d.o. na klíčku a za nějakou dobu co je auto v garáži přijdu a centrál otevřený a dokonce i přední okna jsou stáhnutý dole. Někdy se jen odemkne. A ještě někdy se mi stane že nemohu d.o. zamknout vuz musím ručně odemikat jde pokaždé. Prosím o nějakou radu díky.
==
Osobne bych si tipnul,ze ti odesli relatka v RJ centralu.Tam totiz pres DO pustis impulz a zamknes. Pokud ten impulz tam ladujes furt tj. drzis tlacitko pro Zavreni (nebo otevreni) na DO pak dle toho ti zacnou sjizdet/vyjizdet okna.
Vytipuj za jak dlouho to dela,pripadne promer.Zkus odpojit na chvili baterku a pripadne taky druhy klicek,ale na ten to nevidim. Promereni by mel zvladnout prumerny elektrikar, nebo pak na diagnostiku a pokud by ten cetral byl KO, zjistit kolik stoji a mozny by bylo levnejsi namontovat Alarm,ktery by to ovladal misto vadnyho centralu
EDIT: Jo a zkus to taky zamknout rucne ne pres DO zda to taky udela,ale melo by.
-
Tuning
- Klubové ID: 1585
-
Baworman
-
Tuning
- Klubové ID: 1585
-
Baworman
-
Bajzik
-
Vitak
-
Baworman
tak to je pravda mě to tak funguje aj při otevírání aj při zavírání.
Zmačknu tl. na otevření centrálu a držím to stále a cca po 4 sekundách se začnou otvírat okna ale musím to držet do té doby než se okna otevřou do konce jinak se zastaví hned v momentě kdy tl. pustím.
Stává se mi to že ovládání funguje a sig. dioda v klíču svítí při zmáčknutí svítí dostatečně a někdy třeba po 5 minutách zmáčknu tl. a dioda svítí málo a nic se neděje. Baterka je nová. Dělají mi to oba dva klíče. Máte s ním někdo zkušenosti co a jak....
Zmačknu tl. na otevření centrálu a držím to stále a cca po 4 sekundách se začnou otvírat okna ale musím to držet do té doby než se okna otevřou do konce jinak se zastaví hned v momentě kdy tl. pustím.
Stává se mi to že ovládání funguje a sig. dioda v klíču svítí při zmáčknutí svítí dostatečně a někdy třeba po 5 minutách zmáčknu tl. a dioda svítí málo a nic se neděje. Baterka je nová. Dělají mi to oba dva klíče. Máte s ním někdo zkušenosti co a jak....
-
Toydolls
A uz si odstranil tu puvodni zavadu? Protoze to spolu muze souviset - zkus kdyz ti to nejde po 5min Odemknout,dat znovu nejdrive zamknout a pak odemknout, pripadne sesynchronizuj DO a Central.Baworman píše:tak to je pravda mě to tak funguje aj při otevírání aj při zavírání.
Pokud ovsem si neodstranil puvodni problem je to debata dokola a uz o nicem,nekde musis zacit a postupovat, bud zacni vymenovat a nebo sjet na diagnostiku. Pokud trochu hovis,pak zacni promerovat
-
Baworman
tak jsem to asi už vyřešil. Byl to vadný d.o. vyměnil jsem za druhý udělal jsem ukony: Odemkl tl. potom jsem zmáčkl ten samý a držel až sjely okna . potom jsem auto zamkl okna byla dole a pak jsem zmáčklto samé tl. a okna vyjela nahoru. Od té doby co jsem toto provedl tak vš funguje tak jak má a zatím bez problémů.
-
Vitak
-
Toydolls
Vzhledem k tomu, ze ti samy sjizdeli okna tak vadnemu DO bych to neprisuzoval,to by si musel byt furt v dosahu DO,coz sem predpokladal ze u toho nesedisBaworman píše:tak jsem to asi už vyřešil. Byl to vadný d.o. vyměnil jsem za druhý udělal jsem ukony: Odemkl tl. potom jsem zmáčkl ten samý a držel až sjely okna . potom jsem auto zamkl okna byla dole a pak jsem zmáčklto samé tl. a okna vyjela nahoru. Od té doby co jsem toto provedl tak vš funguje tak jak má a zatím bez problémů.
Cili bych to videl na Sinchronizaci DO a Central,ale i tak je to divny
-
jordeeman
np a dalku mas origo s alarmem ci dodelavanou .. ?Vitak píše:Nikdo z vás nařešil tento problém ?Vitak píše:Pánové taky bych měl otázku na centrál. Mám e-36 kabrio a v manuálu se píše, že pokud má auto všechny okna dole, a chci to auto zamknout dálkou po 5 vteřinách, by měli okna zajet nahoru. Funguje to jen klíčem? Nemáte s tím někdo zkušenost?
ak dodelavanou tak je to jasne ...
nezapojene ..
-
Vitak