Speedy píše:jeslti mas ASC, tak skutecne je treba nejdrive vyzkouset a pak platit
No, jestli myslíte ASCéčkem antihrab, tak ten skutečně nemám... přesněji: mám r.v.94, M50 bez Vanosu, 320i... a v sociál verzi... šlo mi jen o to, zda se nestane nějaký neštěstí, když povolím najednou všechny tři šrouby na tlumičích...tak asi tak...
Když povolíš všechny matky nestane se nic. Páč na tlumiče furt tlačí váha auta. Pokud bys to měl na zvedáku, mohly by zezhora vypadnout tlumiče. A i kdyby vypadly, tak je tam dáš zpátky
dsvatos píše:Když povolíš všechny matky nestane se nic. Páč na tlumiče furt tlačí váha auta. Pokud bys to měl na zvedáku, mohly by zezhora vypadnout tlumiče. A i kdyby vypadly, tak je tam dáš zpátky
dsvatos píše:Když povolíš všechny matky nestane se nic. Páč na tlumiče furt tlačí váha auta. Pokud bys to měl na zvedáku, mohly by zezhora vypadnout tlumiče. A i kdyby vypadly, tak je tam dáš zpátky
vyzkouseno: tlumice nevypadly
myslel jsem si to, ze na to bude tlacit kara... takze ji tam dam sam... )
Speedy píše:BTW 320i r.v.94 by měla mít VANOS. Jeslti nemáš VANOS, tak je to nějaká skládačka
Abych pravdu rekl, tak nevim...jak se pozna VANOS? Vim, ze je to variabilni casovani ventilu...ale vic nic..ani jak vypada...mate nekdo fotku motoru S a BEZ Vanosu?
Mam takovej dojem ze se od r. 94 se delali s VAnosem, ale az od nejakyho mesice...a ja mam doejm, ze mam tu posledni verzi bez....
Speedy píše:BTW 320i r.v.94 by měla mít VANOS. Jeslti nemáš VANOS, tak je to nějaká skládačka
Abych pravdu rekl, tak nevim...jak se pozna VANOS? Vim, ze je to variabilni casovani ventilu...ale vic nic..ani jak vypada...mate nekdo fotku motoru S a BEZ Vanosu?
Mam takovej dojem ze se od r. 94 se delali s VAnosem, ale az od nejakyho mesice...a ja mam doejm, ze mam tu posledni verzi bez....
odpovím si sám...už jsem našel jak vypadá motor s vanosem...a bez vanosu...akorát jsem ted linej bezet na firemni parking se juknout, co mam ja...ale na 90% mam M50 bez Vanosu... uvidime, za chvili.. ))
jo, dej hledat, resilo se to Xkrat
Tak ho mám... )) kdybych veděl, jak sem teď načtu fotku, tak vám ho i vokážu...
jo, dej hledat, resilo se to Xkrat
tak jsem se šel podívat a mám ho.. (VANOS ))
Minulej majitel mi řekl, že tam není, tak jsem dál nepátral... takže díky kluci, že jste me přivedli na myšlenku, že moje auto má neptarně větší hodnotu... )))
hele a čim je ta rozpěra tak zázračná?? zlepší to stabilitu nějak znatelně nebo to běžnej řidič ani nepozná? jak se to v praxi projeví, auto se v zatáčkách míň naklání nebo co se vlastně zlepší?
Mutt píše:hele a čim je ta rozpěra tak zázračná?? zlepší to stabilitu nějak znatelně nebo to běžnej řidič ani nepozná? jak se to v praxi projeví, auto se v zatáčkách míň naklání nebo co se vlastně zlepší?
Zvětší se tuhost kastle a pokud máš trvdší podovzek, tak je to skoro povinnost, bay se kastle nezkroutila časem