Když změním prudce směr, pohne se pode mnou sedačka. Tipl bych to tak na milimetr -až dva, ale je to poznat a je to nepříjemné. Zkoušel jsem zvednout, sklopit, nic nepomohlo. Dělá to asi v té kolejničce. Nedělal to někdo? Dá se to někde utáhnout nebo co? Dík.
Tak jsem vyrazil s nářadím k sedačce, že utáhnu, co půjde, ale našel jsem jenom dvě matky vzadu na zemi, kde je sedačka přidělaná ke kolejničkám. tam je to utáhlé. Mám pocit, že se sesačka hýbe zleva doprava. Jsou tam ještě nějaké šrouby, které já lama nevidím?
Našel jsem dvě matky vzadu, které ale nejdou utáhnout. MYslím, že se v nich ta sedačka volně hýbe, když se zvedá nebo dává dolů. Utáhnout nejdou, pořád se protáčí. Matky kolejniček jsem utáhl. Dělá to pořád.
Připadá mi to, jako by se to hýbalo v mechanismu zvedání nebo sklápění, protože když trochu změním polohu sedačky, změní se i způsob viklání. Subjektivně mám pocit, že se to hýbe ve spoji sedáku a opěradla. Někdo nějaký nápad? Dík.
Za a) ty srouby, co drzi kolejnice v podlaze se nesmi protacet, kdyz by jsi to crasnul, tak se ti urve sicna a pujdes s ni ven z auta
b) pokud se hybe jen sedak, tak jsou ulomeny drzacky sedaku, jsou totakove zasuvne cudlicky
c) muze byt popraskana skorepina v miste, kde je pridelana na mechanismus kolejnicek. musis sundat sedak a pak to uvidis
odsroubovat kolejnice, jsou to 2srouby do podlahy a dve matky. Nezapomen odpojit draty zespoda a pred tim odpojit baterku, aby ti bagy nehlasily pak chybu.
Také mi to dělá pouze u řidiče, ale když dám sedačku uplně na zem, tak se skoro ani nehne, pokud je v poloze tak aby někdo mohl sedět ještě vzádu a mohl si strnič nohy trochu bod sedačku, tak už se malinko hýbe, směr doprava je to málo, ale táké mě to rozčiluje.Jinak ke kasli drží jak má, tam se ani nehne.