hele kluci mam problem koupil sem si zadni svetla na e36 sedan od nekoho tady z fora.
Moje puvodni svetla maj desticku s tistakem a jednim konektorem. od konektoru vede tistak ke kazdy zarovce. Ale u novejch svetel to neni. Puv majitel tvrdi ze draty sli do jednotlivejch patic zarovek, samozrejme mu to verim protoze kamos si koupil svetla z e36 a zabudoval je do renolta 25tky a taky tam ten tistak nemel.
A ten tistak nejde prehodit protoze ma jinej profil. nevite co s tim? respektive nejakou vochcavku?
Jediny co me napada to nejak zbastlit a zavest kabely ke kazdy patici zvlast.
Popr nemate nekdo ty patice z nejaky e36 na ND ze by ste mi je poslali a ja vam je zacvakal?
hele hele mas svetla na svetlech je plastova desticka ze shora je konektor a ze spoda mas udelanej tistak kterej vede ke kazdy patici zitra udelam foto ale budu muset zase rozebrat cely svetlo
steer píše:proste ty draty jdou do jednoho konektoru. a ne do jednotlivych patic zarovek.
Jestli řešíš ty crystal světla, tak u mě je to taky takhle debilně a kvůli výměně žárovky musí světlo ven. Od konektoru jsou rozvedený dráty k paticím žárovek, ale všechno to je dost na těsno...
A ja na puvodnich mam jeste ze zadu platovou desticku ktera ma na jedny strane tistak a na druhy jeden konektor do kteryho vedou vsechny draty. Ale ta desticka ma jinej profil nez ma to novy svetlo takze sem v loji.
panove uz se to tu resilo v jinejch prispevcich.
Kazdej mame jinej vkus. A ja se vas zrovna na tenhle nazor neptal zadal sem vas o pomoc. Me se nelibi zase jiny veci a taky vam to nepredhazuju
tohle me fakt stve
panove uz se to tu resilo v jinejch prispevcich.
Kazdej mame jinej vkus. A ja se vas zrovna na tenhle nazor neptal zadal sem vas o pomoc. Me se nelibi zase jiny veci a taky vam to nepredhazuju
tohle me fakt stve
jo jinak samozrejme kazdej ma svuj nazor a kazdej ho muze rict. jen mi vadi jak kazdej odsuzuje ciry svetla tak sry Fx