Napadá vás ještě něco? Budu rád za každou inspiraci. Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
úprava interiéru E36
-
Amos
- Klubové ID: 1389
Zdarec všichni. Zima na 2 věci, na lyže jet nejde, tak mám roupy. Chtěl bych něco udělat z vnitřkem báva, ale na netu jsem toho moc nenašel. Chrom kolem řadičky, budíků, dělají se i chromové popelníky, viděl jsem podsvětlenou řadičku. Uvažoval jsem i o floku, že bych to celé hodil do jiné barvy, ale do toho se mi zatím nechce.
-
Amos
Neříkám, že to všechno chci z chromu. Právě že ne. Vyjmenovával jsem to, aby bylo jasné, že o těchhle možnostech vím a lidi to sem zbytečně nevypisovali.
Problém je, že vůbec nemám představu a na netu jsem moc fotek drobně upraveného interiéru nenašel. Když tam něco je, tak kompletní renovace jako obšití palubky kůží a tak, a to dělat nehodlám. Prostě jen nějaký drobný nápad, jak si to uvnitř zútulnit, aby to nestálo 20 000.
Problém je, že vůbec nemám představu a na netu jsem moc fotek drobně upraveného interiéru nenašel. Když tam něco je, tak kompletní renovace jako obšití palubky kůží a tak, a to dělat nehodlám. Prostě jen nějaký drobný nápad, jak si to uvnitř zútulnit, aby to nestálo 20 000.
-
men
- Kontaktovat uživatele:
pokud máš origo exterier tak bych nic v interiéru neměnil možná pár těch blejskavechj rámečku a nebo M budíky,pokud máš auto z venku o tjuningovaný(každýmu se líbí něco jinýho)tak se pust i do interieru když už tak už.
Nemam rád když je auto o spojlerovaný a pak v origo interieru svítí par doplnků v barvě vozu a jinak ve vnitř nic
když už tak pořádně.
Nemam rád když je auto o spojlerovaný a pak v origo interieru svítí par doplnků v barvě vozu a jinak ve vnitř nic
-
Amos
Já se zase přiznám, že mám navenek raději origo vzhled. E36 je pěkná sama o sobě a pokud to nejsou originál úpravy nebo nějaký Schnitzer, tak to vypadá jako od nějakého puberťáka.
Ale uvnitř bych si to chtěl udělat pěkné, i když taky ne nijak přehnaně.
Spíš mě zajímalo, jestli někdo nemá nějaké linky na fotky jako inspirac i nebo přímo linky na prodejce nějakých doplňků. Mám ještě Golfa IV a tam není problém sehnat jakákoli madla do dveří, jiný středový tunel, doplňky do slotů na středovém panelu a tak. NA báva jsem nit takového zatím nenašel.
Spíš mě zajímalo, jestli někdo nemá nějaké linky na fotky jako inspirac i nebo přímo linky na prodejce nějakých doplňků. Mám ještě Golfa IV a tam není problém sehnat jakákoli madla do dveří, jiný středový tunel, doplňky do slotů na středovém panelu a tak. NA báva jsem nit takového zatím nenašel.
-
DOEMIXXX
- Klubové ID: 881
to nejsi sam co do BMW nenasel potrebny veci, treba ja a 100RM uz par mesicu marne shanime chromovy kliky (ne pochromovany, ale org. chromovy-kovovy) a zatim bez uspechuAmos píše:Já se zase přiznám, že mám navenek raději origo vzhled. E36 je pěkná sama o sobě a pokud to nejsou originál úpravy nebo nějaký Schnitzer, tak to vypadá jako od nějakého puberťáka.
jinak tady je jeden web kde mas snad vsechno v chromu co existuje
http://www.allegro.pl/item138348271_nak ... html#photo
-
error-motohanz
- Klubové ID: 2256
a pokud vozis psa tak este jednou tolik....castro píše:rozhodně doporučuju! někde jsem četl že v průměrný sedačce žije 800-1500(extrem) kolonií různejch mikrobů a bakterií... víc než kde jinde, takže vyčistit sedačky je určitě dobrej napad.bergos píše:vysát a vyčistit koberečky a sedadla mokrou cestou...