Slid píše:škoda peněz za nějakou folii a výsledek žádnej.....
Kup si Carbonovou kapotu a pak to bude mít účel.
Ehm jakej? Da - placnu, netusim kolik presne stoji - 40tis za kapotu a co z toho? Kolik kg vahy dolu? 5? 10? 15? K cemu..? Jako u nejake extrem kary to beru ale u seriovky nevim nevim.. Kdyz se mu to libi tak proc ne.. Ja bych si to dovedl predstavit na bilym kupatku treba docela dobre:) na cerne by to taky nemuselo byt nejhorsi..
Slid píše:škoda peněz za nějakou folii a výsledek žádnej.....
Kup si Carbonovou kapotu a pak to bude mít účel.
Nevím kde jsi vyčetl že dotyčnej chce auto odlehčit.. mylsím že mu jde jen o vzhled a pro ten případ je fólie ideál.. navíc cenovej rozdíl je nehoráznej...
No asi mám jinej názor na toto, ale příjde mi to stejně směšný jako když si někdo dá na auto samolepku NOS a mezi sedačky nádobu ve stylu imitace.Proč si nekoupí sadu? Aha jemu jde taky jen o vzhled a cenovej rozdíl je nehoráznej
Ale jak říkám pokud jemu se to líbí ok........ať si dá co chce
all píše:Nemá někdo skušenosti s pokarbonováním kapoty??
Je to na černý auto a tam te to celkem hezký....
Jen hledám nejaký skušenosti a názory... a za ty Ď
nevim jak vypada karbon na folii, ale co jsem zatim viděl tak je to ošklivá imitace. Když už karbon tak celou kapotu a aby to mělo smysl tak i zadni viko a kdyžtak i dveře. Ale když vyhažeš z kufru krámy, vyjde to skoro na stejno...
all píše:Nemá někdo skušenosti s pokarbonováním kapoty??
Je to na černý auto a tam te to celkem hezký....
Jen hledám nejaký skušenosti a názory... a za ty Ď
nevim jak vypada karbon na folii, ale co jsem zatim viděl tak je to ošklivá imitace. Když už karbon tak celou kapotu a aby to mělo smysl tak i zadni viko a kdyžtak i dveře. Ale když vyhažeš z kufru krámy, vyjde to skoro na stejno...
S těma krámama v kufru máš recht.. Sem se tak díval, že jich tam mám tak 30 kilo
Slid píše:No asi mám jinej názor na toto, ale příjde mi to stejně směšný jako když si někdo dá na auto samolepku NOS a mezi sedačky nádobu ve stylu imitace.Proč si nekoupí sadu? Aha jemu jde taky jen o vzhled a cenovej rozdíl je nehoráznej
To je asi takový jako když ty máš paketový kola na 318tds.. vypadá to jako nadřený auto, ale hovno to jede .. já vím jde ti jen o vzhled a cenovej rozdíl např. proti 328i je nehoráznej
Slid píše:No asi mám jinej názor na toto, ale příjde mi to stejně směšný jako když si někdo dá na auto samolepku NOS a mezi sedačky nádobu ve stylu imitace.Proč si nekoupí sadu? Aha jemu jde taky jen o vzhled a cenovej rozdíl je nehoráznej
To je asi takový jako když ty máš paketový kola na 318tds.. vypadá to jako nadřený auto, ale hovno to jede .. já vím jde ti jen o vzhled a cenovej rozdíl např. proti 328i je nehoráznej
Nojo, tak ze tří metrů je to OK, ale zblízka je to k smíchu Na pravej karbon to nemá ani omylem... Buďto karbonovou kapotu, nebo nic. Imitace jsou vždycky k smíchu.. Imitace dřeva, karbonu, leštěnýho duralu atd... Za chvíli budou prodávat i nasazovací imitaci šestiválu pro ty co maj čtyřvál