Nahodou som dnes otvoril kapotu a pozeram, valec s palivovim filtrom (alebo co toje presne) je pofrkany nejakym bielym niecim a dost to zoxidovalo.... Coto moze byt a hlavne skade ? Ono menili mi v servise BMW vodnu pumpu zeby nejaka nemrznuca zmes alebo co ?
jany píše:Nahodou som dnes otvoril kapotu a pozeram, valec s palivovim filtrom (alebo co toje presne) je pofrkany nejakym bielym niecim a dost to zoxidovalo.... Coto moze byt a hlavne skade ? Ono menili mi v servise BMW vodnu pumpu zeby nejaka nemrznuca zmes alebo co ?
Se ti na tom někdo v servise ukájel a tady máš výsledek Holt máš vzrušující auto...
Ten kryt co je pod chladičema a řemenicí je dost důležitý, jak kvůli hluku tak hlavně kvůli bordelu, když sem ho urval a jezdil rok bez něj měl sem furt motor zasranej od něčeho, nakonec jsem ho koupil novej dal zase tam a pohoda.
jany píše:OK.
Cim dobre odstranit taku sol ?
Cim to umyvate zospodu po zime ?
Pořádnou WAPkou. Ale nějaká na benzínce nestačí.. Ideál je pořádná na náklaďáky s naftovým ohřívačem vody.. Pořádně horká a natlakovaná voda bere všechno. Někdy i lak
Slid píše:Ten kryt co je pod chladičema a řemenicí je dost důležitý, jak kvůli hluku tak hlavně kvůli bordelu, když sem ho urval a jezdil rok bez něj měl sem furt motor zasranej od něčeho, nakonec jsem ho koupil novej dal zase tam a pohoda.
Co ta sranda stála, nepamatuješ si to? Já ho tam taky nějak postrádám
tim krytem pod chladičem myslíš plast kryt pod motor? To asi ne co? Já právě nevim co ten plast kryt znamená, to je jako pod celym motorem? Díky za vysvětlení.
Jinak ten plast pod chadičem mám a ted bordel se mi dělá přímo na motoru. Jde o is. Ale jde to lehce seškrábnout, řikám, jak nějej lišej nebo co... Ale možná to je tim, že ted auto dlouho stálo.
Ten kryt začíná u předního nárazníku mezi trojuhelníkama pokračuje pod chladičema řemenici a za ní končí.Pak je další kryt a ten začíná přesně pod vanou a vede dozadu.Tak to mám já.
Tady se to řešilo http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... yt&start=0
Jinak pro benzin a diesel je stejný, pouze pro diesel se musí sehnat ještě molitan jako origo kryt a nalepit ho zevnitř, o dost tiší pak je.
No končí hned před krytem ty ( 2 packy ) kde začína kryt převodovky.Zakreje ti od nárazníku mezitrojuhelníky celej spodek chladičů až za řemenici, kryje i bok.