Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

starter

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
GTpower
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od GTpower »

chlapi nemate nekdo postup jak opravit starter na m40 motor?a pripadne kde se da sehnat novy mechanismus vyjizdeni pastorku,takze asi ten elektromagnet?postaci to treba jen vycistit.me totiz ten pastorek vyjizdi jen nekdy.
all
Klubové ID: 1018

#2 Příspěvek od all »

postup ti asi neporadim ale jedno ti říct můžu, jesti vyjíždí aspoň opčas, tak je cívka v pořádku, jen to chce očistit kontakty a promazat...
nebo takovej univerzální nápad, kterym nic neskazíš, je že si najdeš malou skulinu a tam nastříkáš WD40 olej, ten maže, zabraňuje korozi, nezkratuje to, konzervuje je to takovej všeuměl. maj to snad u každý benzi..
z3bmw
Klubové ID: 849

#3 Příspěvek od z3bmw »

all píše:postup ti asi neporadim ale jedno ti říct můžu, jesti vyjíždí aspoň opčas, tak je cívka v pořádku, jen to chce očistit kontakty a promazat...
nebo takovej univerzální nápad, kterym nic neskazíš, je že si najdeš malou skulinu a tam nastříkáš WD40 olej, ten maže, zabraňuje korozi, nezkratuje to, konzervuje je to takovej všeuměl. maj to snad u každý benzi..
a ten pak na sebe nabalí prach a startér pracuje hůře a hůře.
Sundej ho, rozeber, vyčisti a dej zpět. To by pro teď mělo stačit.
ferlin

#4 Příspěvek od ferlin »

No já tedy mám se startéry zkušenost tu, že se neoplatí opravovat. Opravíš jedno, posere se jiné. Pokud má už své za sebou, vyhodit, vyměnit a máš tuty pokoj na dlouho.
all
Klubové ID: 1018

#5 Příspěvek od all »

ferlin píše:No já tedy mám se startéry zkušenost tu, že se neoplatí opravovat. Opravíš jedno, posere se jiné. Pokud má už své za sebou, vyhodit, vyměnit a máš tuty pokoj na dlouho.
Tak to můžu jen souhlasit, stim olejem je to jen řešení na chvíli :(
Odpovědět