Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zadní plato do E36 sedan

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
steer
Klubové ID: 825
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od steer »

Cau. nedelal ste nekdo zadni plato pro ovaly 9x6" do e36 sedanu? pokud jo hledam inspiraci a nejaky rady s cim byli problemy privital bych i fotky
Huska
Klubové ID: 200
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Huska »

steer píše:Cau. nedelal ste nekdo zadni plato pro ovaly 9x6" do e36 sedanu? pokud jo hledam inspiraci a nejaky rady s cim byli problemy privital bych i fotky
nevím jakej je origo rozměr, ale já mám v zadu taky ovály .. nic jsem do plata nemusel upravovat.... kruhový repro mají v zadu hůře vybavené modely
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
steer
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od steer »

jj mam vzadu klasicky kruhovy repra mam tu nejnissi tridu :-(
Ajwori
Klubové ID: 1016
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Ajwori »

mě zas když se ozve subwoofer v kufru, tak mi plato dělaá jak poklička nad hrncem, co mám udělat, aby mi tak nerezonovalo?
steer
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od steer »

Ajwori píše:mě zas když se ozve subwoofer v kufru, tak mi plato dělaá jak poklička nad hrncem, co mám udělat, aby mi tak nerezonovalo?
no nic moc velkyho s tim neudelas, ale prece jenom bych koupil tlumici hmotu a poradne to vytlumil coz ostatne zlepsi zvuk.
all
Klubové ID: 1018

#6 Příspěvek od all »

Ajwori píše:mě zas když se ozve subwoofer v kufru, tak mi plato dělaá jak poklička nad hrncem, co mám udělat, aby mi tak nerezonovalo?
Já když zapnul sub. tak to dunělo a skřípalo, vyřešil jsem to 2 otvorama do kufru v platě (tam jak podním neni železná výstuha), do kterejch sem pak zadělal subwof. nátrubky. TJ. taková černá trubka z plastu, která se na konci rozevírá a zakulacuje... Teď to má skvělej vzhled i zvuk 8) Zozhodně bych to neutěsňoval tlumící vato, nebo kobercem, ztratí to výkon na basech, z vlastní skušenosti :!: :!:
steer
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od steer »

all píše:
Já když zapnul sub. tak to dunělo a skřípalo, vyřešil jsem to 2 otvorama do kufru v platě (tam jak podním neni železná výstuha), do kterejch sem pak zadělal subwof. nátrubky. TJ. taková černá trubka z plastu, která se na konci rozevírá a zakulacuje... Teď to má skvělej vzhled i zvuk 8) Zozhodně bych to neutěsňoval tlumící vato, nebo kobercem, ztratí to výkon na basech, z vlastní skušenosti :!: :!:
No tak to ze tlumici material zhorsuje kvalitu audio systemu je ta nejvetsi picovina co sem slysel.
to All hele slysel si nekdy treba o soutezi Emma? nebo o jinejch. Tam by se ti vysmali. samozrejme ty natrubky to neni spatny. Ale vytlumeni uzvucovanyho prostoru je zaklad. Tlumis aby si odrusil rezonanci. Proc myslis ze kazdej kdo dela kompletni audio system do auta tak ho cely rozebere a vytlumy. Snazi se zabranit rezonanci. Bud bitumenovejma platama, tmelem nebo jinym materialem urcenym pro odhlucneni. Kdyz celej kufr odhlucni tak mu to bude rezonovat min.
steer
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od steer »

all píše:
Jo a je to uplne to samy jako s tim tvym sibrem taky si ho rozebral promazal a utesnil jakykoliv vule mezi materialem. A az se ti bude klepat priste tak do ne skus vyvrtat dve diry a dat tam natrubky :D
Ajwori
Klubové ID: 1016
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Ajwori »

Ty basreflexy do plata, to není blbej nápad! To zkusim promyslet
bretajun
Klubové ID: 701

#10 Příspěvek od bretajun »

To máš pravdu,mám ten samej problem.Mám e36 a myslím si když tam dám dva průduchy,bude lepší bass v autě a přestane to klepat
all
Klubové ID: 1018

#11 Příspěvek od all »

[/quote]No tak to ze tlumici material zhorsuje kvalitu audio systemu je ta nejvetsi picovina co sem slysel.
to All hele slysel si nekdy treba o soutezi Emma? nebo o jinejch. Tam by se ti vysmali. samozrejme ty natrubky to neni spatny. Ale vytlumeni uzvucovanyho prostoru je zaklad. Tlumis aby si odrusil rezonanci. Proc myslis ze kazdej kdo dela kompletni audio system do auta tak ho cely rozebere a vytlumy. Snazi se zabranit rezonanci. Bud bitumenovejma platama, tmelem nebo jinym materialem urcenym pro odhlucneni. Kdyz celej kufr odhlucni tak mu to bude rezonovat min.[/quote]

Já jsem dělal všem svejm kamarádům muziku, navíc dělám reproboxi. a nikdo si nikdy nestěžoval a hrálo to vzdy perfektně.
Když by kompletně odhlučnil kufr, tak by se to projevilo duněnim do zadních sedaček, a klepalo byse víko kufru+ty plasty na něm i značka, protože se bude ven drát ten akustickej tlak... navíc to zhorší kvalitu, myšleno tim způsobem, že to utlumí ten zvuk a vpodstatě to utěsní kufr...,ale když by to udelal jak jsi napsal a udělá tam i ty nátrubky = fakt dobrej zvuk, protože všechno by se díky tomu jakoby utěsnění bude cpát ven jakymkoliv otvorem do interiéru.
Odpovědět