BP SGX 75W-90 v žádném případě ne! Ten SHX obržel schválení teprve nedávno a je možné ho pro nesamosvorné rozvodovky BMW použít. Akorát nevím zda je k dispozici v litrovkách, ale spíše ne. Je to olej primárně určený pro nákladní vozy, hlavně Scania a MAN. A tam je litrové balení neopodstaněné.
Shánim olej do difecu a v autecu na mě čučeli jak vyvoraný myši, když sem chtěl koupit litr . Takže podle mě v BMW jeidně s výměnou za palbu . Jestli máte někdo jinou zkušenost tak budu jedině rád .
tweety píše:Shánim olej do difecu a v autecu na mě čučeli jak vyvoraný myši, když sem chtěl koupit litr . Takže podle mě v BMW jeidně s výměnou za palbu . Jestli máte někdo jinou zkušenost tak budu jedině rád .
Ahoj, ptal jsem se na olej do difecu v Brně v Renocaru a tam by mě odlili i 1,5 litru. Stoji asi 500kč /litr.
tweety píše:Shánim olej do difecu a v autecu na mě čučeli jak vyvoraný myši, když sem chtěl koupit litr . Takže podle mě v BMW jeidně s výměnou za palbu . Jestli máte někdo jinou zkušenost tak budu jedině rád .
Já jsem potřeboval olejík do samosvoru a v Brně v Renocaru mi ho ze sudu v poho litr odlili. Platil jsem jen ten olej...