Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Angel eyes z ebay.de

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Kluci, a co takhle zkusit něco jako El-wire nebo tak něco? To už by zas asi bylo moc svítivý, co?
DAVe_1

#142 Příspěvek od DAVe_1 »

JaraX píše:
DAVe píše:muzu se zeptat na duvod? taky sem je od tamtud planoval :roll:

čti pár příspěvků zpátky a přečti si ten od Slida a uvidíš.

hups :oops: byl sem asi na kreku :lol:
dell

#143 Příspěvek od dell »

Fx píše:Kluci, a co takhle zkusit něco jako El-wire nebo tak něco? To už by zas asi bylo moc svítivý, co?

Navíc je to dost drahý, draší než z Ebay.
Ajwori
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od Ajwori »

Tak to jsem nasr... spolíhal jsem na sportovniautodoplnky.cz ale zas mi je divný, když na eBay nabízej kompatibilitu E30 E32 E34 E36 E38 E39 E46 tak proč tam nejdou ty z sportovniautodoplnky.cz, když jsou určený na e46 nebo aspoň na obrázku e46 je! do e36 jít musej!!!!

pokud se pletu tak bych šel do toho s váma a z eBay je chtěl taky (bílý) bude se dělta nějaká hromadná objednávka?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

dell píše:
Fx píše:Kluci, a co takhle zkusit něco jako El-wire nebo tak něco? To už by zas asi bylo moc svítivý, co?

Navíc je to dost drahý, draší než z Ebay.

370 korun za metr a půl toho kablíku vč. předřadníku mi nepřijde nijak drastický 8O
Koby
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od Koby »

Ted skončila aukce na ebay na 16 Eurech... je to celá sada 8 kruhu že jo?? :)
Koby
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od Koby »

Ajwori píše:spolíhal jsem na sportovniautodoplnky.cz ale zas mi je divný, když na eBay nabízej kompatibilitu E30 E32 E34 E36 E38 E39 E46 tak proč tam nejdou ty z sportovniautodoplnky.cz, když jsou určený na e46 nebo aspoň na obrázku e46 je! do e36 jít musej!!!!

To nechápu... Ty jo, abysme zas nekoupili nákou ptákovinu... Mě se líbí že jsou takhle velký, ale už se mi zas tak nelíbí tolik ta mezera tam :) Já vim, velký a s malou mezerou nejde: )
Koby
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od Koby »

Kdo by šel do tý objednávky :?:

Já ještě váhám, zda vzít tady od kluka AE s prumerem 112mm.. Nevim jak to bude vypadat, nemám k tomu odpory, takže nevim jaký tam dát a bylo by s tim víc sraní...
Chtělo by to spočítat nějakou cenu, kterou by to stálo s dost velkou přestnotí, pak se rozhodnu.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od George_D »

Hele možná je to blbej nápad, ale nešlo by se domluvit s nějakou lisovnou plastů, zkusim se poptat kámoše, co v jedný dělá, třeba by to vyrobili levněji, vždyt je to jen kousíček plastu a dávat za to takový prachy, no za okrasu se platí :roll:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Ajwori
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od Ajwori »

tak já nevim já snad kolem těch světel namotám vánoční světýlka a bude po prdeli...... teď mi kolega říkal že vyráběj neonový trubice do počítačů na takový ty kravinky a jde to normálně ohejbat jsou asi 20cm dlohý a svítěj po celý dýlce, stojej cca 250m- když ale zas vemu, že potřebuju 4 a výsledek není nijak zaručenej tak mě chuť přechází
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od JaraX »

George_D píše:Hele možná je to blbej nápad, ale nešlo by se domluvit s nějakou lisovnou plastů, zkusim se poptat kámoše, co v jedný dělá, třeba by to vyrobili levněji, vždyt je to jen kousíček plastu a dávat za to takový prachy, no za okrasu se platí :roll:

pokud na to budu čekat stejně jako na tu manžetu od tebe tak si to radši koupím někde za dvojku :)
dell

#152 Příspěvek od dell »

Koby píše:Kdo by šel do tý objednávky :?:

Já ještě váhám, zda vzít tady od kluka AE s prumerem 112mm.. Nevim jak to bude vypadat, nemám k tomu odpory, takže nevim jaký tam dát a bylo by s tim víc sraní...
Chtělo by to spočítat nějakou cenu, kterou by to stálo s dost velkou přestnotí, pak se rozhodnu.

Odpor je to nejjednoduší, ten je 1,2 koh. pro jednu ledku. Koukal jsem se na net a firem co vyrábějí tento materiál je spousta.
Mám přihlášení na Ebay ale zkusím to udělat. Podle obrázku by neměl být problém. Po mém dotazu na firmu která vyrábí tyto trubky i tyčky od průměru 4mm, jsem si obědnal katalog a zkusím z něj něco vybrat. Píšou ze tento materiál se tvaruje při 130 stupních
Slid

#153 Příspěvek od Slid »

Chtělo by napsat tomu týpkoj na ebay zda padnou přesně na E36.Podle toho co vidím tak jich má mrtě na všechny druhy světel a různé rozměry.Čili si myslím že když to vydražíš řekneš chci na E36 a on udělá na E36.Pamatuji si že rozměr byl někde kolem 11cm 12.5 nebo nějak tak už nevím.Ale jako 9.5 to opravdu ne jak maj ta těch sportovnich autodoplnkach.

Dell: pokud máš aktivaci na ebay a umíš německy tak mu napiš a zeptej se ho, zda padnou přesně na E36 a že by si měl větší objednávku jaká by byla cena atd.Já německy neumím.

Ono taky sehnat čiré tyčky a pak je nařezávat není taky zrovna žádnej med, aby to svítilo bylo přesné a vypadalo.
dell

#154 Příspěvek od dell »

Slid píše:Chtělo by napsat tomu týpkoj na ebay zda padnou přesně na E36.Podle toho co vidím tak jich má mrtě na všechny druhy světel a různé rozměry.Čili si myslím že když to vydražíš řekneš chci na E36 a on udělá na E36.Pamatuji si že rozměr byl někde kolem 11cm 12.5 nebo nějak tak už nevím.Ale jako 9.5 to opravdu ne jak maj ta těch sportovnich autodoplnkach.

Dell: pokud máš aktivaci na ebay a umíš německy tak mu napiš a zeptej se ho, zda padnou přesně na E36 a že by si měl větší objednávku jaká by byla cena atd.Já německy neumím.

Ono taky sehnat čiré tyčky a pak je nařezávat není taky zrovna žádnej med, aby to svítilo bylo přesné a vypadalo.

Příkláním se k tomu co říká Slid. Byl jsem si v garáži rozebrat světlo a těch 13.3 cm je přesně ten rozměr pro E36. Pravděpodobně (podle rozměru) se kroužky přichytí přímo za skla, tak že bastlení by bylo obtížné. Co se týče napsat dopis, není problém ale na to abych napsal dopis to se opravdu necítím. Jinak tam má také cenu na kup hned za 14,99€.
Nemá někdo z Vás, kdo umí německy, chuť napsat dopis a já mu jej přepošlu.
Posílám také fotky, dělal jsem pokus s tyčkou o průměru 12mm délka 30cm. Ono to není až tak dobré. Je osvícena jednou led ze zapalovače a podruhé lampičkou z notebooku. Sice tyčka je silná ale moc se mi to nelíbí.
Přílohy
2.jpg
2.jpg (19.36 KiB) Zobrazeno 343 x
1.jpg
1.jpg (54.84 KiB) Zobrazeno 343 x
Slid

#155 Příspěvek od Slid »

Je to uplně něco jiného než ty AE na ebay no.
Já sem AE zadělával do těch sklíček zevnitř světla. Když sundáš hlavní sklo, tak vnich jsou cvaklé ty sklíčka 2 no tak do nich.
Jinak sem to viděl i na nich někde 8O
Zkusím se někoho zeptat, zda-li by to nepřeložil
plysakmartin

#156 Příspěvek od plysakmartin »

hoši hoši, objevil jsem se tady po třech dnech a koukám, že se tady pořád k ničemu nedopracovalo :cry: . Sakra já ty kroužky chciiiii !
plysakmartin

#157 Příspěvek od plysakmartin »

Takže pokud se teda rozhodnete na tu společnou objednávku z ebay, tak se mnou počítejte ! Když teda z těch autodoplňků neee. :roll:
Koby
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od Koby »

Tak eště jednou, postupně sem napište kdo by měl zájem o ty kroužky z ebay. Cenu vidim kolem 15 Euro za kroužky a když se to pošle komplet tak to vidim tak dejmě tomu přeženu na 400,- pošta ( to se nák podělíme ) a pak normálně pošta k vám domu. Prostě konečnou cenu vidim do 800,- Pokud je teda cena 15 euro za 4 kruhy :)

Nejdřív se dohodnem kdo by to tady bral. Já tipuju že 5 lidí se tady sežene.
Pak mu někdo napište, jestli by byl ochoten poslat to do čr, že budem brát víc kusů - řekl bych, že na to kejvne. Pokud ne, pošle se to mý sestřenici do německa a to to pošle k nám. Pak budem řešit dál.
Slid

#159 Příspěvek od Slid »

Semnou počítej :wink:
Koby
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od Koby »

Změnil jsem nadpis threadu pro větší reklamu :wink:
Odpovědět