Cau kluci,ja jsem na ne na ebayi taky koukal a jestli se bude neco objednavat,tak mam urcite taky zajem....Jinak u me vyhrava bila LED...No a jelikoz jsem uplnej trotl,tak bych pak od nekoho potreboval nejakej fakt easy navod jak to cely udelat ....Tak doufam,ze z toho neco bude!
Koby píše:slid: já vim Jenom jestli nás třeba nebude víc. Ted pozoruju jednu aukci tak sem zvědavej na kolik skončí, ted je tam 10 Euro a má končim za 14 hodin. Aby tot aky neskončilo na 80,- éčkách víš co Poslat to z německa výde do 250,-
Nevím zda se dají kroužky koupit u nás a co stojí, tyto se dodávají jedna sada na jedno světlo, t.j. dejme tomu vydražit za 15€, na obě světla x kurz 18.50Kč plus pošta do čech 9.99€ a je to 1140Kč. Je tato cena přijatelná?.
dell píše:Nevím zda se dají kroužky koupit u nás a co stojí, tyto se dodávají jedna sada na jedno světlo, t.j. dejme tomu vydražit za 15€, na obě světla x kurz 18.50Kč plus pošta do čech 9.99€ a je to 1140Kč. Je tato cena přijatelná?.
dell píše:Nevím zda se dají kroužky koupit u nás a co stojí, tyto se dodávají jedna sada na jedno světlo, t.j. dejme tomu vydražit za 15€, na obě světla x kurz 18.50Kč plus pošta do čech 9.99€ a je to 1140Kč. Je tato cena přijatelná?.
je přijatelná
také bych do toho šel.
Tady je nikde nemaj a pokud jsou tyhle kvalitní jako že asi jo, když je tak prodává, tak proč ne.
Jinak zde je maj také http://www.sportovniautodoplnky.cz/stor ... odsID=5242 ale na můj dotaz mi neodpověděli a do E36 asi nepůjdou když jsou kulaté.Čili tyto s poštou budou za 1100,- a nevíš ani jaký budou Na ebay výjdou stejně budeš je mít přesně na E36 a máš fotky aspoň jak by měli svítit :D:D
no presne tak si predstavte situaci kdy by ste museli ty z ebay reklamovat tady je to min komplikovany a s malou upravou pudou i na e36 staci si s tim pohrat.