Zdravím lidičky, chtěl bych dopřát mazlovi nový svíčky, ale potřebuju poradit jaký budou nejlepší, myslím poměr cena výkon. Za DENSA se mi 550 dávat nechce, takže jaká je nejlepší alternativa. Předem dík
Ty co tam patří. Tzn. vlevo máš ETK on-line a tam se podívej.
A ještě by to chtělo zkontrolovat caps-lock, jestli není rozbitý. Pokud ne, tak bude chyba mezi židlí a klávesnicí, pravděpodobně v té úplné horní části.
Co je za problém, myslíš to, že jsem napsal nadpis témata VELKÝMA PÍSMENAMA! Takový borečky miluju, budou chytračit jak je co napsaný a o tom čeho se téma týká, ví úplný h...o! Proč píšete takový kraviny??? JÁ SE PTAL NA SVÍČKY, frajeři!!! JESTLI O NICH VÍTE TO CO JÁ, tak se radši zdržte debilních komentářů. Jo a moc děkuju za pomoc.
´když jsem měl E36 tak jsem tam dával podle katalogu nějaký 2.bodový BOSCH ..a pohoda..pak jsem skoušel 3 bodové NGK a nic moc tak jsem pak dával zas ty BOSCH
Já mám M42 a nevim sice co tam patří, ale určitě tam nepatří BERU ( typ přesně nevim ) a každý je s nima tady pro tento motor spokojenější víc jak s tim co tam patří. Tušim Bosch nebo NGK. Takže já je tam dám z jara taky.
dave: No, já tady právě čet, že většina lidí co má iso bere ty svíčky Beru, tak nevim. Stojej asi 580,- sada. Právě včera jsem to hledal. Prej jsou lepší jak Bosch a NGK prej v tomhle motoru zloběj no... Jinak díky za schéma na ty mlhovky