Dostal som vysvetlenie, že to je preto, lebo sa to musí nastaviť na "stolici" a ten stroj, ktorý to nastavuje stojí 10 mil. korún, tak oni potrebujú, aby sa im z toho vrátili keše...Neviete či to vie ak niekdo iný urobiť a nastaviť, alebo som odkázaný len na nich a ich pálky...dakujem za každú odpoveď...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vstrekovacie čerpadlo e36
Neviete mi niekdo poradiť, že či je normálne, že si v BOSCH firme vypítajú za tesnenie vstrekovacieho čerpadla na moju 325tds, ´96r.v....7500Sk!!!???
Dostal som vysvetlenie, že to je preto, lebo sa to musí nastaviť na "stolici" a ten stroj, ktorý to nastavuje stojí 10 mil. korún, tak oni potrebujú, aby sa im z toho vrátili keše...Neviete či to vie ak niekdo iný urobiť a nastaviť, alebo som odkázaný len na nich a ich pálky...dakujem za každú odpoveď...
jo je to to uplne normalna cena... mne to robili ked som este o bawe nwvedel to co teraz.... a 15 000 sk islo ..pretesnenie, novy krit elektro casti,hraiadelka ... a booom :O( ..keby som vedel ze isdem tolko bafnut ..da sa zohnat nove v cz za 17 000 CK = 22-24 sk ale NOVE!!wdemarco píše:Neviete mi niekdo poradiť, že či je normálne, že si v BOSCH firme vypítajú za tesnenie vstrekovacieho čerpadla na moju 325tds, ´96r.v....7500Sk!!!???
takze normalka .....