Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

318 TDS - poistky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
stepmir

#21 Příspěvek od stepmir »

z3bmw píše:
jany píše:Popis tych poistiek v CZ nahodou niekde nieje ?

jany není, ale pokud budeš moc chtít tak ti těch 50 položek přeložím

Přelož prosím :cry: :cry: :cry: :cry:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od JaraX »

Sprite píše:
JaraX píše:
Sprite píše:[quote="JaraX"][quote="jany"]Ako vyzera poistka pre 318 TDS ?
Ma niekto obrazok poistkovej skrinky, ako to tam vyzera ?

Co vsetko este odporucate vozit v aute ?

Dik.

vozit?
krom povinné výbavy vozím litr oleje, litr chladící kapaliny, hromadu různych žárovek, nějaky hadry, zakladni nářadí, stahovací pásky, izolačku, multimetr, hasičák, ten doporčuju. apod. dobry je vozit i pěknou babu kdybys náhodou dostal chut.

Ty voe :D Nechceš za sebou tahat ještě jedno auto na ND??? :D Ale s tou babou dobrý :lol:

jo a ještě bych dodal klínovej(drážkovej) řemen.
tak jako když jezdíš dálky tak se to hodí mít. mám to v bedničcce, skoro nic to nezabira a good.[/quote]

Ty krávo :D prej v bedničce :lol: Ale zapoměl jsi dodat, v bedničce o velikosti zavazadlového prostoru :D Vždyť Ty vozíš i akuvrtačku atd :D Nedivil bych se, kdybys z te "bedničky" vytáhl i flexu :D Ale nic..myslím to v dobrým... :lol:[/quote]

no mám v bedničce od jahod jakési plastové, a akuvrtačku a podobny sajrajty mám protože montuju internet víš :)
Sprite

#23 Příspěvek od Sprite »

JaraX píše:
Sprite píše:
JaraX píše:[quote="Sprite"][quote="JaraX"][quote="jany"]Ako vyzera poistka pre 318 TDS ?

Dik.

vozit?
krom povinné výbavy vozím litr oleje, litr chladící kapaliny, hromadu různych žárovek, nějaky hadry, zakladni nářadí, stahovací pásky, izolačku, multimetr, hasičák, ten doporčuju. apod. dobry je vozit i pěknou babu kdybys náhodou dostal chut.

Ty voe :D Nechceš za sebou tahat ještě jedno auto na ND??? :D Ale s tou babou dobrý :lol:

tak jako když jezdíš dálky tak se to hodí mít. mám to v bedničcce, skoro nic to nezabira a good.[/quote]

Ty krávo :D prej v bedničce :lol: Ale zapoměl jsi dodat, v bedničce o velikosti zavazadlového prostoru :D Vždyť Ty vozíš i akuvrtačku atd :D Nedivil bych se, kdybys z te "bedničky" vytáhl i flexu :D Ale nic..myslím to v dobrým... :lol:[/quote]

no mám v bedničce od jahod jakési plastové, a akuvrtačku a podobny sajrajty mám protože montuju internet víš :)[/quote]

jasný...však v poho :) ja to myslel ze srandy :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od JaraX »

Sprite píše:
JaraX píše:
Sprite píše:[quote="JaraX"][quote="Sprite"][quote="JaraX"][quote="jany"]Ako vyzera poistka pre 318 TDS ?

Dik.

vozit?

no mám v bedničce od jahod jakési plastové, a akuvrtačku a podobny sajrajty mám protože montuju internet víš :)[/quote]

jasný...však v poho :) ja to myslel ze srandy :)[/quote]

ale ted když sem řešil pořádný repro tak jsem chtěl dávat woofer do kufru,tak sem řešil čeho se zbavím a nějak sem nenašel místo, ale nakonec jsem zjistil že woofer nepotřebuju.
Sprite

#25 Příspěvek od Sprite »

JaraX píše:ale ted když sem řešil pořádný repro tak jsem chtěl dávat woofer do kufru,tak sem řešil čeho se zbavím a nějak sem nenašel místo, ale nakonec jsem zjistil že woofer nepotřebuju.

Stejne by tam byl k nicemu..to jsem Ti říkal....to radsi přes redukce dej pořádný oválný repro místo originálů...Ty redukce na velký ovály se dají sehnat...
z3bmw

#26 Příspěvek od z3bmw »

stepmir píše:
z3bmw píše:
jany píše:Popis tych poistiek v CZ nahodou niekde nieje ?

jany není, ale pokud budeš moc chtít tak ti těch 50 položek přeložím

Přelož prosím :cry: :cry: :cry: :cry:

Snad by to mělo být nějak takhle, pokud zjistíte drobné chyby tak mě nekamenujte
Přílohy
pojistková skříňka E36.xls
(23 KiB) Staženo 55 x
Slid

#27 Příspěvek od Slid »

z3bmw :Poklona: :Poklona: :Poklona: :cool2:
jany

#28 Příspěvek od jany »

OK. Super. Dik.
dell

#29 Příspěvek od dell »

Jsem rád že si někdo dal také práci s přeložením pojistek. Chci si vyměnit tabulku na víku kterou mám ve francouštině. z3bmw poslal přeloženou tabulku a velký dík za ni, něco jsem doplnil v něčem jsem se ujistil že to máme shodné a červeně označené, tam si nejsem jist. Můžete tyto položky někdo dopsat/opravit.
Přílohy
víko pojistek.xls
(22.5 KiB) Staženo 42 x
dell

#30 Příspěvek od dell »

Jsem rád že si někdo dal také práci s přeložením pojistek. Chci si vyměnit tabulku na víku kterou mám ve francouštině. z3bmw poslal přeloženou tabulku a velký dík za ni, něco jsem doplnil v něčem jsem se ujistil že to máme shodné a červeně označené, tam si nejsem jist. Můžete tyto položky někdo dopsat/opravit.
Přílohy
víko pojistek.xls
(22.5 KiB) Staženo 43 x
Odpovědět