Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Angel eyes z ebay.de

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
plysakmartin

#41 Příspěvek od plysakmartin »

Jasný, že sněhově bílé ! Ty jsou nejlepší. Červenou a zelenou si tam rve každej rádoby "tuner" a je to hnus. A navíc se tim ani nezalíbíš cajtům. Prostě bílá je dobrá :wink:
Slid

#42 Příspěvek od Slid »

škoda že nejde udělat, aby to bylo do barvy klasické žárovky tak jako origo AE :( jinak samo bílá dioda, ale ona je stejně s nádechem fialova, ale nic lepšího není no :roll:
petto

#43 Příspěvek od petto »

vy mě serete klucííí :twisted: nakonec dám ty bíly...nemáte někdo foto těch bílejch jak vypadá auto ve tmě?? že byste to sem hodili??? popřípadě kdo AE máte v jakékoliv barvě.... 8)
Koby
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Koby »

petto: No jo, tady nejsou tuzeři :D
petto

#45 Příspěvek od petto »

Koby píše:petto: No jo, tady nejsou tuzeři :D

mlč...já taky nejsu tuzer!!! :mad: :lol: :lol: :lol:
xboy
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od xboy »

Žlutá barva žárovky je humus. Bílá ledka má hezkou barvu. A jinou barvu bych tam nedával, už kvůli problémům s policajtama.
http://cgi.ebay.co.uk/ULTRA-BRIGHT-ANGE ... dZViewItem
Slid

#47 Příspěvek od Slid »

xboy píše:Žlutá barva žárovky je humus. Bílá ledka má hezkou barvu. A jinou barvu bych tam nedával, už kvůli problémům s policajtama.

Co je natom za humus? Origo také svítí žlutě a vypadá to rozhodně lépe a k BMW to rozhodně více patří.Jinak nebuď naivka že přesně takový budeš mít odstín jako je ta ''bílá ledka''na obr. té E46 a že ve dne to bude takto svítit. Ve dne to nebude vidět vůbec a ve tmě, to bude spíše do fialova než takto čistě bíle ať žije photoshop :wink: Ale pokud jde o LEDky do AE samo nic lepšího není.
Ale o tyto z ebaye bych měl zájem.Měl jsem na autě jiné, ale to nebylo tvarové ono a AE se mi moc líbí.
wrenklin

#48 Příspěvek od wrenklin »

dneska sem byl v deutschlandu a koukal sem na EAza 175ecek v lednu du donich sou v celku i z blinkrem a vezmu si asi cerny
petto

#49 Příspěvek od petto »

wrenklin píše:dneska sem byl v deutschlandu a koukal sem na EAza 175ecek v lednu du donich sou v celku i z blinkrem a vezmu si asi cerny

co vim tak ty cely světla nejdou pořádně dopasovat a je stím jebačka jak sviňa...a stejně sou škaredy... :wink:
Koby
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Koby »

petto: Některý jdou. záleží co kupuješ. Ale pak se připrav ne na 170 éček ale tak na 300 éček :)
steer
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od steer »

No tuning se mi libi ale sem realista a v praze bez garaze neni sance a tuning auto je uzitkove k hovnu a navic se to k bmw moc nehodi, ale ty cerverny AE bych tolik neodsuzoval videl sem to na E36 vecer a vypadalo to supr (petto jinak byla to cerna metaliza).
Chci si tedka taky AE udelat a rozhoduju se mezi cervenejma a bilejma. a taky bych radsi ty cerveny (mam taky cernou metalizu)
steer
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od steer »

Slid píše:
xboy píše:Žlutá barva žárovky je humus. Bílá ledka má hezkou barvu. A jinou barvu bych tam nedával, už kvůli problémům s policajtama.

Co je natom za humus? Origo také svítí žlutě a vypadá to rozhodně lépe a k BMW to rozhodně více patří.Jinak nebuď naivka že přesně takový budeš mít odstín jako je ta ''bílá ledka''na obr. té E46 a že ve dne to bude takto svítit. Ve dne to nebude vidět vůbec a ve tmě, to bude spíše do fialova než takto čistě bíle ať žije photoshop :wink: Ale pokud jde o LEDky do AE samo nic lepšího není.
Ale o tyto z ebaye bych měl zájem.Měl jsem na autě jiné, ale to nebylo tvarové ono a AE se mi moc líbí.

Hele takovy svitivosti v uplny tme dosahne. Kdyz mas poradne vylesteny to sklo a das tam treba ledky s 15000C a dobre udelanym krouzkem.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#53 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

na predchozim bafku jsem mel tyto - pres den viditelne lehce, vecer naprosto nadherne....

Obrázek

Obrázek
steer
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od steer »

Tady to neni moc dobre videt ale sou do cervena ze?
steer
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od steer »

a delal sis je sam?
Koby
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Koby »

george: Ty sou krásný! Nevíš náhodou svítivost těch diod? Alespon odhadem?
Pusobí to docela přirozeně i na tom světle, líbí se mi to moc. takhle až mi to jednou bude svítit, budu vysmátej :) KOlik je zhruba potřeba mít svítivost aby to svítilo aspon takhle?
Víc nechci, pusobí to pak na mě moc rušivě :)
Dík
steer
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od steer »

koby http://www.pselectronic.cz, http://www.hadex.cz, http://www.ges.cz, http://www.gme.cz
Nejlepsi ceny a vyber ma asi hadex ale je to ostrava tak pro me spatne dostupny. Mas tam takovej vyber svitivosti jenom pohledat
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#58 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

steer píše:Tady to neni moc dobre videt ale sou do cervena ze?

nejsou do červena , jsou do oranžova..... a nedelal jsem je sam. bylo to tak od vyroby , podivam se jeste po nejake fotce
Koby
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Koby »

steer:Tak to sry, ale když nevim jakej typ velikost atd tam patří, těžko můžu něco hledat :-)

Ale to je jedno, do GM to mám kousek, jenomže já se ptal na něco uplně jinýho. Tzn. Jaký musim použít diody aby mě to svítilo stejně jako Georgovi :) To je celý. Diody budou bílý.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#60 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Takhle zhasle..... :lol:
Obrázek

a takhle rozle.... :lol:
Obrázek
Odpovědět