Lze to udělat i doma ?V USA jsem měnil převodový olej i filtr asi třikrát - Buick Regal,Chevrolet Lumina,Cad.Sev.STS.Bohužel až tady jsem se dozvělel že tam stejně část starého oleje zůstává.A navíc všechny tyto vozy měly kontrolní a plnící otvor.Něco jsem na fóru našel ale ne vše.Zatím to řadí v pohodě ale prevence asi není na škodu.Chtělo by to nějaky návod,nebo něco jak na to , ale ať se něco nepojebe.Servis je drahý a kdoví co tam................
Nevím jak dostat všechen ten starý olej ven.Jedině to zkusit aspoň na dvakrát ať se to naředí , není to sice moc ekonomické ale nic jiného mě nenapadá.No a ještě nevím co to udělá, když povolím dolévací šroub.Zatím jsem se dočetl-doplnit po hrdlo,nastartovat a doplňovat dokud nepřetéká.Teplota - kolem 30-40 stupňů.
Gav328ci píše:No já nevím kdo ti takovou pikačévinu řekl ale olej v automatu se má měnit zhruba po 40tis.km.
U 530d údajně po 120 tis. km.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Gav328ci píše:No já nevím kdo ti takovou pikačévinu řekl ale olej v automatu se má měnit zhruba po 40tis.km.
40tkm máš od kud
člověk kterej už dlouhodobě spravuve automatický převodovky, většina které opravuje jsou po výměně oleje, rodiče to vyšlo asi na 35TCZK, a to měli po výměně oleje najeto asi 25tkm v autorizovaným servisu MB v DE. Netvrdí to ale jenom on, potvrdilo mě to více lidí, kteří automat měli.
Klakson píše:nic ve zlím ale v automatech se olej vyměňovat moc nedoporučuje já bych se do toho tolik nehrnul, mohl a by tě to potom vyjít draho
taky jsem si to rikal, az do te doby, nez se prevodovka kousla a neradila ... takze ma rada je MENIT a pokud mozno tam, kde se tomu da aspon trosku verit, pripadne byt u vymeny ...