Nejak som to tu nenasiel - mam velky BC, ma to automaticky check control ? Dnes som to skusal tak, ze som vylial vodu do ostrekovacov a cakal som, ci mi zacne hlasit prazdnu nadrzku a nic. Je to chyba len v tom cidle, alebo to check control nema ? Som z toho sprosty
velký BC nemusí mít Check .. já ho na 323 taky nemám
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
zjisttíš třbea podle nadobky těch ostříkovačů, pokud nema na boku čidlo, tak nemáš check control, prostě se podivej jestli je vevnitř plovák, většinou Check Controly nejsou řekl bych že ho ma tak 1z5 co má velkej BC.
JaraX píše:zjisttíš třbea podle nadobky těch ostříkovačů, pokud nema na boku čidlo, tak nemáš check control, prostě se podivej jestli je vevnitř plovák, většinou Check Controly nejsou řekl bych že ho ma tak 1z5 co má velkej BC.
No tak asi check control nemam, nadobka ma zboku len cerpadlo...ale to ani tak nevadi, ze mi dosla voda v ostrekovacoch si zistim aj sam
Ja mam malej a hladinu ostrikovacu hlasi...Ale jak pisou kluci,obcas mi taky se.e,ted mi otravuje, ze nejdou zadni svetla pritom jdou,musim vymenit brzdovy spinac
No co sem koukal na dobový ceny,tak u E36 check stál skoro tolik co velkej BC,byl tam rozdíl asi pětiny ceny,takže si myslim že si to dost lidí rozmyslelo...taky sem měl velký BC bez checku..