Mám asi hloupý dotaz, ale potřeboval bych vyčistit zevnitř světla a mám strach, když to udělám třeba okenou, jestli ty výpary nemůžou způsobit, že mi budou praskat žárovky. Blbost co?
Žárovky ti určitě nepopraskaj Já budu muset taky světla vyčistit, drhnul jsem je zvenku a až pak jsem zjistil, že je to ze vnitř. Asi to vezmu benzínem, ten vyčistí skoro vše a nenechává fleky.
sem na to použil jen čistou vodu a rozdíl je markantní, vždyť to je jen zaprášené zevnitř. největší vopruz je to vytahování světel, kompletní rozborka a poskládání a seřízení...
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
bergos píše:sem na to použil jen čistou vodu a rozdíl je markantní, vždyť to je jen zaprášené zevnitř. největší vopruz je to vytahování světel, kompletní rozborka a poskládání a seřízení...
To by som vo volnej chvilke urobil tiez, to cistenie. Len sa bojim, aby sa ta volna chvilka kvoli tomu rozoberaniu a skladaniu nepretiahla na cely vikend a neskoncil som nakoniec u Dr. Chocholouska.
Kde prosim vás vezmu to těsnění? Pravý světlo se mi mlží, krom toho bude na jaře celková uprava světel, takže to těsnění budu potřebovat určitě a na obě světla. Mám zajít do BMW či co? Kolik je zhruba cena?
jo,me se povedlo pri cisteni svetel ulomit ten plastik blinkru..je to pekna pr acka akorat panove pozor na ten chrom co je na parabole..je to ultracitlive na zaspineni,opatrne
Koby píše:Kde prosim vás vezmu to těsnění? Pravý světlo se mi mlží, krom toho bude na jaře celková uprava světel, takže to těsnění budu potřebovat určitě a na obě světla. Mám zajít do BMW či co? Kolik je zhruba cena?
kupuju to v originále , vaz ti to nezlomí, ted z hlavy nevím
coupe328 píše:jo,me se povedlo pri cisteni svetel ulomit ten plastik blinkru..je to pekna pr acka akorat panove pozor na ten chrom co je na parabole..je to ultracitlive na zaspineni,opatrne
jj, ten chrom velmi lehce nebo to prodřete a je hotovo..
coupe328 píše:jo,me se povedlo pri cisteni svetel ulomit ten plastik blinkru..je to pekna pr acka akorat panove pozor na ten chrom co je na parabole..je to ultracitlive na zaspineni,opatrne
jj, ten chrom velmi lehce nebo to prodřete a je hotovo..
to jsem si říkal taky, tak sem vzal štěteček a ...
... pak sem se naštval, a mokrá hadra a decentně přitlačit, drželo to jako swiňa.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
100RM píše:[quote="Slavisimo"]Delal sem to u H1, a docela to prokouklo.
V sobotu 10:00 u mna. Platim 30 CZK na hodinu. Pracovna doba - max 2 hodiny. Tesnenie obstaram.
a ja se pridam a platim 50,-- na hodinu
Sa staf v sobotu a mrkneme na to spolocne, viac hlav viac rozumu. A mozno pojdem kupit aj nove tesnenia bo sa tie mrchy mlzia...[/quote]jinak bych klidne asistoval ale zapal plic je svine