bergos píše:já sem tam dal G12, tak uvidím co se bude dít, pravděpodobně nic.
Tak se teda hóódně pomodli Proplách jsi to předtím alespoň pořádně??? Dost mě totiž před přechodem na G12 varovali. A když mi řekli, co se všechno může stát zklidnil jsem hormon a koupil klasiku G48.
Tak se teda hóódně pomodli Proplách jsi to předtím alespoň pořádně??? Dost mě totiž před přechodem na G12 varovali. A když mi řekli, co se všechno může stát zklidnil jsem hormon a koupil klasiku G48.
tak řekni co se může stát ???
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
tak řekni co se může stát ???
V tom lepším případě jen netěsnosti systému. V tom horším nutná výměna všech gumových hadic a těsnění. Zelenej fridex se s tím růžovým dost nesnáší, prej se tam mimo těch úniků můžou dělat sražený cucky, naleptávání materiálů atd.. Takže nevím jestli jsi udělal dobře.. A kdo ti to proboha poradil dát tam růžovou G12???
Tebto tyden(streda) jsem kupoval v Tescu Novodovska Plaza Sheron G48 3l za 229,-- koukal sem na net kolik stoji ty same a vyslo mi, ze Tesco je ma asi tak 120,-- pod cennou....Doporucuju tam zajet pokud jeste nemate koupeno (najdete ji v oddeleni AUTOPOTREB, vedle kapalin do ostrikovacu)
Tak sem vcera kontroloval jak je na tom chladici kapalina a s hruzou sem zjistil, ze tam predchozi majitel nalil ruzovou G12. Vsichni pisete, ze G12 sezere co muze, tak mi ted reknete co s tim - nemichat a nalit znova G12 nebo vyplachnout na nalit G48??
Fanny píše:Tak sem vcera kontroloval jak je na tom chladici kapalina a s hruzou sem zjistil, ze tam predchozi majitel nalil ruzovou G12. Vsichni pisete, ze G12 sezere co muze, tak mi ted reknete co s tim - nemichat a nalit znova G12 nebo vyplachnout na nalit G48??
Pokud to tam vydrzelo těch 5 let předchozímu majiteli, tak už to tam s klidem lít můžeš...