Po zapnutí světel mi behěm 1-5 minut problikne xenon a potom uplně zhasne. Co zkontrolovat a postupně vyměnit abych se dostal k problému?
E46, 330i, 2001
Dave píše:Po zapnutí světel mi behěm 1-5 minut problikne xenon a potom uplně zhasne. Co zkontrolovat a postupně vyměnit abych se dostal k problému?
E46, 330i, 2001
Zkus juknout tady,zda by te to nenakoplo spravnym smerem (vim,ze to neni ten samy pripad,ale co kdyby zavada byla podobna)
Mne to robi tiez. Ale mne to niekedy robi niekedy nie - pravdepodobne preraza napatie na kostru. Ako opravu odporucam cesku dialnicu - Brno smer Bratislava - tam to vzdy prestane a asi tyzden to svieti normalne. Hlavne nechod do aut. servisu - vymenia ti polovicu veci co by ani nemuseli a problem neodstrania
Dave píše:Po zapnutí světel mi behěm 1-5 minut problikne xenon a potom uplně zhasne. Co zkontrolovat a postupně vyměnit abych se dostal k problému?
E46, 330i, 2001
Zkus juknout tady,zda by te to nenakoplo spravnym smerem (vim,ze to neni ten samy pripad,ale co kdyby zavada byla podobna)
To asi ne, mně problikávají i když nemám nastartované.
Ještě jsem zapomněl dodat, že celé lampy jsou tam po crashi fungl nové. Teď mají 2 a půl roku. Asi to u Bychla zase odflákli a někde to probíjí. Když prší nebo je vlhko jako dnes tak to nedělá!