Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jaká je nejlepší motorizace do E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Toydolls

#21 Příspěvek od Toydolls »

LancerEVO10 píše:
Bohužel na ty common-raili zatím nejsou penízka, ale svezl jsem se v 730D a motor byl naprosto super, i když v 7 je myslím silnější varianta, tak to bude určitě super motor, ale zatím nejsou peníze. O starším 320D maličko taky přemýšlím, ale nevím s mými 15 tisíci km za rok. Ale pokud by jsem do ní šel, tak by jsem si ji dovezl z Německa, ale to asi i benzína.
A ty jsi jak spokojený s 323?
Pokud nejsou penizky coz chapu,pak bych diesela nechtel i kuli tem KM co najezdis a ja sem stejne benzinak :wink: navic samo zalezi jak se o to predchozi majitel ci majetele starali,ale verim ze benal bude spolehlivejsi

Me na to co jezdim to auto naprosto vyhovuje.Samo by clovek chtel furt vic a silnejsi/rychlejsi,ale to resim tak,ze proste sednu nachvili do facka ci feldy a pak zase presednu a nema to chybu :wink:
Mouchy bych nasel,ale spis na BMW samotnym nez na tom motoru,ma taky prd najeto,je o nej velmi dobre pecovano (tj. znam jeho historii) a pojistkou sem do 2500 obsahu. Kdyz jezdim dalky a proste jedu normalne zadny setreni sem na 7.9, kdyz to slapu na kratkych vzdalenostech pak tech 10. Ted mam dlouhodobou prumernou 8.2 diky tem dalkam a prakticky zadny mesto
A na trojaka predjizdi krasne:-) a na dnesni provoz je to silny az az.

DE - benzin bude skorem drazsi jak diesel pri dovozu, samo zalezi jak se o to majitel/majitee starali,ale opet Diesely maji dle meho najeto vic - takze s tim sovisi opravy a proste zakladni spotrebni veci.Taky kdyz mas auto se 100tis a 250tis - i kdyz bude dobre pecovano,furt nekdo vicekrat zalez/vylez z auta,osmatal tamto a tamto,prosedel tohle a tohle a ten kdo se lepi na auta zas haupna,svetla otukany atd. atd.

Jinak samo taky zalezi z ceho presednes z facka bude clovek unesenej i v koktavce,proto bych doporucil sjet s vice BMW.Vse je taky pak o stavu,to clovek kolikrat i ty koniky ozeli,kdyz je auto tip top
LancerEVO10

#22 Příspěvek od LancerEVO10 »

Pokud nejsou penizky coz chapu,pak bych diesela nechtel i kuli tem KM co najezdis a ja sem stejne benzinak :wink: navic samo zalezi jak se o to predchozi majitel ci majetele starali,ale verim ze benal bude spolehlivejsi

Me na to co jezdim to auto naprosto vyhovuje.Samo by clovek chtel furt vic a silnejsi/rychlejsi,ale to resim tak,ze proste sednu nachvili do facka ci feldy a pak zase presednu a nema to chybu :wink:
Mouchy bych nasel,ale spis na BMW samotnym nez na tom motoru,ma taky prd najeto,je o nej velmi dobre pecovano (tj. znam jeho historii) a pojistkou sem do 2500 obsahu. Kdyz jezdim dalky a proste jedu normalne zadny setreni sem na 7.9, kdyz to slapu na kratkych vzdalenostech pak tech 10. Ted mam dlouhodobou prumernou 8.2 diky tem dalkam a prakticky zadny mesto
A na trojaka predjizdi krasne:-) a na dnesni provoz je to silny az az.

DE - benzin bude skorem drazsi jak diesel pri dovozu, samo zalezi jak se o to majitel/majitee starali,ale opet Diesely maji dle meho najeto vic - takze s tim sovisi opravy a proste zakladni spotrebni veci.Taky kdyz mas auto se 100tis a 250tis - i kdyz bude dobre pecovano,furt nekdo vicekrat zalez/vylez z auta,osmatal tamto a tamto,prosedel tohle a tohle a ten kdo se lepi na auta zas haupna,svetla otukany atd. atd.

Jinak samo taky zalezi z ceho presednes z facka bude clovek unesenej i v koktavce,proto bych doporucil sjet s vice BMW.Vse je taky pak o stavu,to clovek kolikrat i ty koniky ozeli,kdyz je auto tip top[/quote]

Teď mám Fobii v Tdi, takže předpokládám, že z ní to bude slušný skok, i když předtím jsem měl A4 1,8T quattro a ta by mohla být srovnatelná 320 (výkonem). Občas taky jezdím i s Passatem 2001, takže zhruba si dokáži přestavit, co toto auto nabízí.
Zatím jsem dospěl jednoznačně jen k tomu, že pokud benzín tak 6ti válec. Ten diesel bude mět určitě více km, počítám že minimálně 200 tisíc a navíc ty 100kW motory nejsou prý úplně vychtané. Já osobně by jsem se nebránil ani 320i, protože pro mé ježdění by byla asi dostačující. Chtěl jsem hlavně vědět jestli není některý motor třeba více poruchový, ale jak to tak vidím, tak všechny ty 6ti válce jsou držáky :D (pochází myslím ještě z E36).
Ty jsi kupoval svoji novou nebo starší? Zajímalo by mě to z důvodu, jestli má vůbec cenu se u nás po nějakém Bavču dívat nebo rovnou vyrazit do Německa (u nás jsou právě ty benzíny maličko levnější než v Německu, ale nevím jestli se dájí koupit v dobrém stavu). :roll:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :idea: :oops: :oops: :lol:
LancerEVO10

#23 Příspěvek od LancerEVO10 »

Ej teď mně jsem to nějak špatně vychytal s tím citováním a smajlíkama :oops:
Diablo330Ci

#24 Příspěvek od Diablo330Ci »

Určitě 328i a opravdu doporučuji 330i-ten motor jede porad.To je jedno co hlavne 6valec protoze i s 2,0i budes v zatackach tak rychlej ze se na Tebe ostatni ,koncernove, znacky nebudou chytat.,Rychlejsi podvozek nez motor,
Toydolls

#25 Příspěvek od Toydolls »

2 LancerEVO10: Samo sem si auto dotahl a s tim dalsi veci souvisejici.
Zde k tomu nemam duveru, cesi proste utaceji KM,klamou,ale taky kuli tomu,ze proste MY lidi cesky to chceme - je prijemnejsi kdyz stocim na 130tis a nenecham tam 230tis - ten kupujici bude spokojenej a veme to
Jiste se tu najdou pekny a dobry auta,ale tref to - zalezi taky od znamych,kontaktu atd.

Jak tu kdysy nekdo psal - prodaval sem auto, nechal sem zajemce svest a prelepil KM.Byl nadsenej,chrochtal blahem a ze to bere.Ukazal sem KM a uz se zacal cukat,cili to stocil a bylo fuc
Ovsem to neznamena,ze v DE na toto nenarazis Turek ci Polak a mas to a davaji inzeraty na Autoscout ci Mobile, placaj ty auta taky vselijak.

Vetsinou beru tukle auto,je tam jistota,ze majitel to trebas prodava,kuli tomu,ze je to havarovane a ne kuli tomu, ze to ma XY km,ze tam je skryta zavada,nebo to zacina lizt do penez,pac furt neco odchazi.

==
Co se jeste tyka 100kW dieselu jak se zminujes - psal sem ti to nahore,eni to common-rail a proste auto s takovym motorem ti nedoporucuji.Na ty KM co jezdis je jasna volba 6val benzin:-)
Kdyz bych to mel brat dle pojistky pak 323i, i kdyz to je taky asi dle pojistovny.Nejvic bude 320i, 323i je uz mene,328i taky nic moc, 330i myslim ze by to byla nahoda a ta cena poleze nekam jinam.Rozhodne v DE ta 328i a 330i bude hodne draha

Preji stastny vyber, receno bylo dost,ted uz jen sehnat/kopit :P
wagina
Klubové ID: 613

#26 Příspěvek od wagina »

330d :lol: :lol:
Odpovědět