Mam problém s vnitřnim osvětlenim u e30. Když dám na lampičkách polohu pro svícení jen při otevřenejch dveřích, svítí to pořád. Vnitřky lampiček jsou v pořádku, nikde nic ohutého (že by spínaly oba kontakty). Všechny dveřní spínače jsem čistil benzínem a prostříkl WDčkem. Neporadil by někdo? Nebo aspoň nepopsal by mě někdo,jak je to zapojený, kam,... ? Hlavně mě štve, že takhle nereaguje alarm na otevření dveří a hlásí chybu.
Díky moc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vnitřní osvětlení e30
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
chybí ti na předních dveřích dotláčecí platové čudlíky ... nevypne spínačbobo píše:Mam problém s vnitřnim osvětlenim u e30. Když dám na lampičkách polohu pro svícení jen při otevřenejch dveřích, svítí to pořád. Vnitřky lampiček jsou v pořádku, nikde nic ohutého (že by spínaly oba kontakty). Všechny dveřní spínače jsem čistil benzínem a prostříkl WDčkem. Neporadil by někdo? Nebo aspoň nepopsal by mě někdo,jak je to zapojený, kam,... ? Hlavně mě štve, že takhle nereaguje alarm na otevření dveří a hlásí chybu.
Díky moc

- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
je to klasická "závada" kdy každý zkouší vše možné a pak je to taková blost ...... tak pak už jen zkus zkontrolovat všechny dvěřní spínače...některý je sepnutýbobo píše:nee, nechybí nic. Ale díky