nekde jsem slysel (nejspis tady na foru) že když se na převodovku daj tvrdší silenty tak to líp řadí(přesnejc) tak by mě zajmalo co je na tom pravdy co sem koukal tak normal silent oproti emkovýmu,je rozdíl asi 40CZK
men píše:nekde jsem slysel (nejspis tady na foru) že když se na převodovku daj tvrdší silenty tak to líp řadí(přesnejc) tak by mě zajmalo co je na tom pravdy co sem koukal tak normal silent oproti emkovýmu,je rozdíl asi 40CZK
men píše:nekde jsem slysel (nejspis tady na foru) že když se na převodovku daj tvrdší silenty tak to líp řadí(přesnejc) tak by mě zajmalo co je na tom pravdy co sem koukal tak normal silent oproti emkovýmu,je rozdíl asi 40CZK
Silentbloky jsou od toho aby ti nerezonovala karoserie. No a na prevodovce jsou taky, protoze prenasi vibrace z motoru.
to je mi jasny akorat me zajmalo jestli ty emkovy silenty převodovky jsou tvrdší???jestli se opravdu zpřesní řazení????nebo je jedno jestli dam seriovej nebo emkovej???prostě jestli o tom nekdo neco newíte???
ne e převodovka drží na hliníkovim držáku a na tom sou ty dva silenty no a slysel sem že když se daj tvrdší tak to líp řadí???tak mě zajma co je na tom pravdy???