Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Stanovte cenu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Wata

#1 Příspěvek od Wata »

Prosím o nazor na cenu....
BMW 320dA rv 2002, nebourané, najeto "POCTIVÝCH" 180 TIS. radio origo CD, metla, xenon, mlhovky,loketní opěrka, dělené sedacky, el okna vsechny, 3ramenny volant, klima, sport podvozek, dálka, central,el zrcatka, 1.majitel, serviska zaruka 6 měsícu. Sada zimních kol

cena 350tis....Co vy na to. Díky za názory 8O
Tuning

#2 Příspěvek od Tuning »

...myslím, že je to docela vysoká cenovka...
------------------------------------------------------
a jen tak mimo:
pokud bych měl tři pade a rozhodoval se, tak neváhám a jdu do toho co nabízí M3maniac...330dA kombajn...

toť můj názor... :)
DOEMIXXX

#3 Příspěvek od DOEMIXXX »

Tuning píše:...myslím, že je to docela vysoká cenovka...
a jen tak mimo:
pokud bych měl tři pade a rozhodoval se, tak neváhám a jdu do toho co nabízí M3maniac...330dA kombajn...

hele 350 je dost, ale zase to auto je jen 4-lety...cili nove... :) cena se mi zda umerna VYBAVE, STARI a POCTUM MAJITELUM...
Wata

#4 Příspěvek od Wata »

DOEMIXXX píše:
a jen tak mimo:

hele 350 je dost, ale zase to auto je jen 4-lety...cili nove... :) cena se mi zda umerna VYBAVE, STARI a POCTUM MAJITELUM...

....takže je to tak nějak mezi...ani moc a ani malo?Ma cenu shanet dal? Jsem totiž na vážkách :roll: jestli jo nebo ne. Zase se mi moc nechce do neproverenyho auta, tím myslim kupovat na inzerat nebo v bazaru....
(kde je to neproverene..)
Videl jsem i protokol o vadach ktere jsou na aute a zdalo se mi to prijatelné....neni to teda od pofidernich firem jako AAA nebo ESA...Je to od Bychla...tak si mysli ze by to nemuselo byt zase az tak v pr....
DOEMIXXX

#5 Příspěvek od DOEMIXXX »

Wata píše:
DOEMIXXX píše:
a jen tak mimo:

....takže je to tak nějak mezi...ani moc a ani malo?Ma cenu shanet dal? Jsem totiž na vážkách :roll: jestli jo nebo ne. Zase se mi moc nechce do neproverenyho auta, tím myslim kupovat na inzerat nebo v bazaru....
(kde je to neproverene..)
Videl jsem i protokol o vadach ktere jsou na aute a zdalo se mi to prijatelné....neni to teda od pofidernich firem jako AAA nebo ESA...Je to od Bychla...tak si mysli ze by to nemuselo byt zase az tak v pr....

hele Bychl je jeden z TOP servisu a prodejcu....od nich bych se nebal kupovat karu...moje je tam servisovano a je ok... :wink:
Tuning

#6 Příspěvek od Tuning »

pokud je to hodně pěkný a dají ti záruku tak bych do toho šel... Je to těžký, můžeš sehnat z venku třeba za 280,- a bude to v pohodě, nebo do toho třeba další kilo vrazíš...do baby a do auta nikdy nevidíš :lol:

jen neláká tě ta M3maniakova 330dA??? ten třílitr je good...
Wata

#7 Příspěvek od Wata »

Tuning píše:pokud je to hodně pěkný a dají ti záruku tak bych do toho šel... Je to těžký, můžeš sehnat z venku třeba za 280,- a bude to v pohodě, nebo do toho třeba další kilo vrazíš...do baby a do auta nikdy nevidíš :lol:

jen neláká tě ta M3maniakova 330dA??? ten třílitr je good...

tak nejake foto nebo odkaz....Ale chci splehlivé car :lol:
Wata

#8 Příspěvek od Wata »

http://www.bmwbychl.cz/czech/cz/index_narrowband.html

kdyžtak tady je odkaz, kdyz budete mit naladu jukněte na to.Opravdu mi zajima nazor kdo BMW ma a zna ty auta rochu. Nerikam ze to neznam ale rad si vyslechnu nazory :wink:
Wata

#9 Příspěvek od Wata »

Výbava: 2,0d 150PS, manuální převodovka, sportovní kožený volant s airbagem, Al. ráfky 16", paket pro vnější zrcátka, kličky dveří v barvě vozu, zelený pruh proti slunci, skivak, dělená zadní sedadla, loketní opěrka, ostřikovače světlometů, mlhovky, dešťový sensor, xenony, klimatizace, rádio BMW Professional RDS, metalíza, ABS, DSC III, 6x airbag, imobilizér EWS III, centrální zamykání s DO, el. ovládání oken všech oken, el. ovládání vnějších zpětných zrcátek, stavitelný volant, tónovaná okna, servo, zimní pneu.

nevim jak vlozit obr. :cry: [/code]
Tuning

#10 Příspěvek od Tuning »

nevypadá špatně...škoda že to nemá multifunkční volant a nezávislé topení...

toto je na to M3maniakovo
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=20058
Wata

#11 Příspěvek od Wata »

Tuning píše:nevypadá špatně...škoda že to nemá multifunkční volant a nezávislé topení...

toto je na to M3maniakovo
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=20058

ty kjávo, jako "šéne car" 8O ale ty jo kobajn a automat. Spis mi to tahne k limousine. Nepřivezl by mi neco??? :oops:
Tuning

#12 Příspěvek od Tuning »

promiň já myslel, že chceš automat :oops: , sorry....dovézt by celkem nebyl problém, kámoš co dělá na kriminálce vozí autka (Itálie,Německo někdy Švajc), já už na to nemám čas, ale ten je teď taky v jednom kole!! Napiš SZ M3maniak on má občas dobré nabídky a má čas :D (sorry M3maniak-vše dobré :respect: :sorry: )
Odpovědět