Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ložisko v setrváku ???
-
- Klubové ID: 1257
- Kontaktovat uživatele:
mas na mysli asi nejspis pritlacne lozisko a to by jsi mel koupit bez problemu bud orig bmw a nebo v kelly(SKF)JanK píše:chlapi,zitra jdu menit spojku,protoze mi tam neco píská,když vyslapnu spojku tak to prestane,ale na druho stranu to piska se zařazeným rychl stupnem kdyz za to beru...když uberu-prestane to.Muze to byt to male ložisko v setrvaku??koupím ho ZITRA nekde takhle na rychlo ???moc díky
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
JanK píše:a klasika spojkovy ložo muze za jizdy pistet??prijde mi ze ho slysim na 1-4 kvaltu...o petce pochybuji..ale hlavne kdyz jakoby brzdim motorem tak je klid.Pri vyslapnutem pedalu taky klid
Právěže nejčastěji je v háji spojkový ložisko. Chrastí a při sešlápnutí spojky (při zatížení) ztichne (nebo rachtá úplně jinak). Zvlášť, když ti pedál zabírá nahoře (sjetá lamela, špatně seřízená spojka) se to spojkový ložisko točí furt, a na to ono není stavěný. Pak jde hodně rychle do kytek. Ale stejně, budeš kupovat celou spojkovou sadu, ne? Nebo jen lamelu? Protože jakmile máš dole převodovku, ložisko se mění automaticky..
-
- Kontaktovat uživatele:
Bude klid, nebojJanK píše:jasne,kupuji celou spojku..jen mi slo o to,ze bych to maly ložo ráno nekde koupil a udelal to cely najednou,víš??ale nevim rozmer a ani jestli to prodava primo treba elit neb nekdo jiny

Jak si to myslel? ze moc ludi tlaci na spojkovy pedal za jazdy? mozes to este ras polopatisticky vysvetlit?dsvatos píše:A taky bacha na hodně velkej nešvar hodně lidí. Za jízdy sundávat nohu ze spojky !!. Kolikrát stačí položená noha na pedále a spojkový ložsko se roztočí (spojka ale ještě nevypíná). A tímhletím se dá to ložisko docela dobře odrovnat.
moc dobre som tomu nerozumel
diky
-
- Kontaktovat uživatele:
marek26 píše:Jak si to myslel? ze moc ludi tlaci na spojkovy pedal za jazdy? mozes to este ras polopatisticky vysvetlit?dsvatos píše:A taky bacha na hodně velkej nešvar hodně lidí. Za jízdy sundávat nohu ze spojky !!. Kolikrát stačí položená noha na pedále a spojkový ložsko se roztočí (spojka ale ještě nevypíná). A tímhletím se dá to ložisko docela dobře odrovnat.
diky
Jednoduchý.. Nenechávat nohu na pedálu spojky...

-
- Klubové ID: 775
Svatá pravda... Nacopa je vedle spojky odkládací plocha ? Asi na ozdobu...dsvatos píše:marek26 píše:Jak si to myslel? ze moc ludi tlaci na spojkovy pedal za jazdy? mozes to este ras polopatisticky vysvetlit?dsvatos píše:A taky bacha na hodně velkej nešvar hodně lidí. Za jízdy sundávat nohu ze spojky !!. Kolikrát stačí položená noha na pedále a spojkový ložsko se roztočí (spojka ale ještě nevypíná). A tímhletím se dá to ložisko docela dobře odrovnat.
diky
Jednoduchý.. Nenechávat nohu na pedálu spojky...

-
- Kontaktovat uživatele:
Však si jen tak všimni, kolik lidí tak jezdí. Maj patu na zemi a o pedál se opírají. člověk si to ani neuvědomí, ale za chvíli na pedál už tlačí vahou té nohy a to kolikrát stačí na to, aby vymezili mrtvej chod pedálu a spojkový ložisko sepne a roztočí se (ale spojka přitom ještě nevypíná). A za chvíli si jdeš pro nový ložiskomarek26 píše:sag by mi strpla noha a potom odumrela

-
- Klubové ID: 775
¨dsvatos píše:Však si jen tak všimni, kolik lidí tak jezdí. Maj patu na zemi a o pedál se opírají. člověk si to ani neuvědomí, ale za chvíli na pedál už tlačí vahou té nohy a to kolikrát stačí na to, aby vymezili mrtvej chod pedálu a spojkový ložisko sepne a roztočí se (ale spojka přitom ještě nevypíná). A za chvíli si jdeš pro nový ložiskomarek26 píše:sag by mi strpla noha a potom odumrela
Já bych vzal rovnou dvě...