Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
324D utahovací moment
-
- Kontaktovat uživatele:
jurasis píše:dsvatos píše:A pořadí utahování: začít ve středu hlavy a pak napřeskáčku křížem k oběma stranám.. Tohleto je univerzální pravidlo, kterým snad nejde nic pokazit.Tak dofám, že bmw nepoužívá nějakej spešl postup
Sakra, když nevím přesně, tak neradím...
Lepší rada žádná, než špatná ........
Tak jakej je tam teda postup?? Se poděl o znalosti, mě by to samotnýho zajímalo..
Já jen, že už jsem pár motorů dokupy dával, a vždycky se (podle manuálu) utahovalo odprostřed ke krajům křížem..
dsvatos píše:jurasis píše:dsvatos píše:A pořadí utahování: začít ve středu hlavy a pak napřeskáčku křížem k oběma stranám.. Tohleto je univerzální pravidlo, kterým snad nejde nic pokazit.Tak dofám, že bmw nepoužívá nějakej spešl postup
Sakra, když nevím přesně, tak neradím...
Lepší rada žádná, než špatná ........
Tak jakej je tam teda postup?? Se poděl o znalosti, mě by to samotnýho zajímalo..
Já jen, že už jsem pár motorů dokupy dával, a vždycky se (podle manuálu) utahovalo odprostřed ke krajům křížem..
Co se hned čílíš, mám pravdu, co když je to zrovna jinak?
Neber to jako urážku, polovičaté rady mě párkrát stály peníze a problémy, proto ta reakce.
Jinak sorry, nebylo účelem útočit....
-
- Kontaktovat uživatele:
V poho.. Možná to vyznělo jako že se čílím, ale ne..
Já jen, že to třeba potřeboval vědět rychle, tak by mu tohleto pomohlo. A stejně dost pochybuju, že by se ten postup lišil od toho mnou popsanýho .. Takovej motor, kterej by to měl jinak jsem ještě neviděl
Ale je možný, že jsem toho viděl zatím málo..