Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e46 motory 316/318
-
- Kontaktovat uživatele:
dsvatos píše:Prej snad jiný sání plus asi jinej program v ŘJ. Ale když se podíváte na výkonnostní grafy, tak ta verze 316 zase musí krásně tahat odspodu, tu 318 byste museli víc vytáčet což je ve městě nevýhoda.
Presne tak, tahne krasne odspodu a da se s ni jezdit za 6,4-8,8... Kdyz s ni jezdim jako cune tak za 7,7 a manzelka do prace bezne za 8,5

Čau zrovna sem se koukal na E46 a všichni píšou u 316i že má obsah 1895ccm a když si najedete na internetovej obchod u Autokelly tak tam mají napsaný že 316 a 316ti u e46 mají obsah 1596ccm a taky 1796. Je to podle roku výroby sem koukal, ale zajímalo by mě teda jakej je v tom rozdíl v těch motorech.
-
- Kontaktovat uživatele:
mám E46 po faceliftu, je to 316i a motor mám 1795ccm, 85kw ..... 318i a 316i měly stejný obsah atd. jen před faceliftem, po faceliftu se 1,9 vyřadila azustala jen 1,8
A než se mi začnete divit a smát za ten motor tak já do tohole auta přesedl z yarisa takže to pro mě byla uplná raketa a navíc jsem ho koupil rok staré, v nadstandartní výbavě (kůže, sportovní sedáky, vyhřev sedaček, bederní opěrka, loketní opěrka, protisluneční pruh, automatická klima, CD,M volant, komplet elektrické okna, parkovací senzory vzadu, černý interiér včetně stropnice, M řadička), s najetýma pěti tisícema a hlavně za 50% ceny .... tomu nejde odolat i když je to jen "baby BMW"